Sunday, January 3, 2010

Lovely Sunday

It's a lovely Sunday today :)

The first Sunday for this year.. and it's going so well.. Hihihi. Kalau dah berdating tu, semuanya elok aje kan ;p

Semalam tidur lambat, jadi hari ni pun bangun of course la tak berapa nak awal kan.. Mr. Bf pun adalah bijak, dah on the way baru nak call saya.. Padahal rumah kitorang sekangkang gajah aje. Merasa menunggu aku sejam. Mintak mahap ye sedara. Hihi. Love you~Dia, saya sayang. Tak peduli orang kata apa pun.. :)

Mula mula kitorang ke Low Yatt. Konon nak naik monorail. First time neh nak berdating naik public transport. Sudahnya beliau tengok aku dok bermake up dalam kereta (kan aku bangun lambat, walaupun dah lambat sejam.. masih tak sempat tu nak bermake up kat atas. hahaha), beliau pun kata, "Takpe ke ni sayang naik monorail? Kang cair make up. Kita naik kereta aje la"

Oh~ lovely ;p Hehehe.

Lepas dah setel hal dekat Low Yatt, kitorang pun bergerak untuk pergi tengok wayang.. Tengok Avatar. Gila best okay. Tak terasa 2 jam setengah tu. Dari 5 bintang, aku kasik 5 bintang setengah! Hihi. Sumpah best ;D Ohh~ sapa yang tak tengok lagi tu.. it's highly recommended to watch Avatar 3D. Berbaloi baloi~ Hihi.

Lagi satu,
dengan ini saya mengumumkan..Kelahiran Celcom broadband saya! Hihi

:)

10 comments:

MiSZuE said...

yeayyy da ade brokband leh on9 sampai kelebaman haha

~dARlee zURiS~ said...

sakan ar dating ek.dah dekat..
kenapa celcom broadband?
kenapa tak maxis?
kenapa tak P1 Wimax?
ngegee..

zati tarhizi said...

jom! berbesan. hahahahah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sOrgaa da ade broadband....ley ngumpat sll...

alaa..nk tgk avatar..!!!

Erina Asmawani said...

avatar mmg best! filem terbaik! syok kan yunk..flora fauna cite tu menarik..cantik bangat!

isha said...

dah ade broadband
jelesnye

sweethOneY said...

zue - hehe.. tu la. terpaksa jugak aku beli.. cannot tahan woo

akak zuris - hehe. dh dekat kena la selalu dating kan.. tp xleh selalu sgt gak... kang lari plak saving nak kawen :P

kenapa celcom? sebab sy pengguna celcom yg setia. hehehee

zaty - jom2.. harap2 subur la beruk akak ni. leh kita buat bisnes!

ayein - harus weh. pegi tgk kt imax untuk kepuasan super maximum.. hehehe..

tu la. tp dh ada b'band pun.. kita ni kan keja, ngantuk awal dowh.. ni br kul 9 lebih, terkuap2 dh aku..

ena - sangat!!! 80 bintang saya bagi! x penah puas gni tgk wayang

isha - hehe. bistu isha online guna apa? b4 ni akak guna streamyx.. tp tu kat umah.. ni dah duk umah sewa terpaksa la berdikari sket :)

PinQib said...

waaa, kamu sudah ada berokband,??
hebat.
kite nyew hampes

Redbloodsnow said...

yeahhh..betol tuh yg. feduli ape org nk kate kan. jnji kte syg die..hikhk

kimslm ngan iim taw. nnti bw die sekali gak gi wedding aku next year ek :)

Yaty said...

hurm CSL punye driver modem tu bape henget?
xpnh jumpe yg CSL nye la
yg brand len en xmmapu lg
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...