Saturday, January 2, 2010

Helo semua..

Happy New Year!! ;D Seronoknya memaklumkan setakat ini hanya ada lebih kurang 10 orang pembaca ekslusif di blog ini. Hihihi. Boleh kita update dengan lebih bebas kan. Tanpa perlu nak risau orang nak curi gambar ke. Lagipun aku nak elakkan rasa sakit hati dengan orang yang memberi komen dengan niat memang untuk menyakitkan hati aku.

So, apa azam baru untuk tahun ni yer.. Hmm.. Setakat ni yang dah dirancang..

*Find a better job. Tapi dah cukup syukur jugak dengan kerja sekarang ni. I like it <3

*Beli e72

*Repaint ACS 3500

*Saving at least RM200 sebulan

erm, tu je dulu kot yang aku ingat sekarang. nanti update lagi. nunite~



6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hoho...mari mengupdate gn bebas!!

~dARlee zURiS~ said...

hepi new year budak!
nak tmbh 1 lagi...minang anak teruna org.
boleh?
ngegeee...

owhh..tahniah dah dpt kija
aku nie mmg slalu ketinggalan ketapi :(

Gg said...

wahh!! resolution yg bagus2!!
and dah takde pembaca yg sorang tu...
anyway, dont 4get to follow 'her' update..heheheh

*bila la dia nk add aku kat ym??*
heheheh

zati tarhizi said...

yeayy! da bole bace. haha

zatil iman said...

ahahaha

gg,
u pon add die ke?
OMG!i add die jugakk
miahahahah
sampai skarang haram tak di approve
i think the old saiko la
sbb die tau who are we to izza

by the way,
yeay..
rase diri ku begitu berharge
sbb jadik diantare 10 reader yang berjaye get thru.
heh

happy new year!

sweethOneY said...

ayein - hehe. mari2

akak zuris - takpela kak.. dimaafkan sebab akak kan selalu tak sihat. hehehe. cepat2 beranak ye, leh enjoy sana sni plak lpas tu :D

gg - hehe. of course la kena yg baik2 saje :P

aah.. i hope dia dah mampos in hell lah.. :D

zaty - yeay.. ko di adiktirikan sekejap!

zatil - ehhe. maybelah that old psiko girl.. tak serik2.. ehhehee..

and im so lucky to have u as my besties!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...