Wednesday, December 30, 2009

STICKY MODE


I just want to let you guys know, aku memang TAKDE ADD SAPA-SAPA KAT YM. Dan jugak AKU TAKDE CREATE ID BARU KAT YM. Sapa-sapa yang ada orang add, claims himself/herself as me.. Please ignore it because IT'S NOT ME.

Dan jugak si hantu ni nak menjatuhkan maruah aku and talking nonsense about myself. So, korang kawan-kawan aku tolong jangan ada yang terpedaya. Ulang suara, AKU TAKDE ADD SAPA-SAPA KAWAN BARU DALAM YM DAN JUGAK TAKDE CREATE ID BARU.

Eh, lagi satu. Kalau ada lagi manusial tak cukup kasih sayang yang tiba-tiba aje tegur korang kat YM, mintak gambar aku dengan korang.. JANGAN BAGI. BUKAN AKU. Ulang, JANGAN!!

Summore, kawan-kawan aku lebih kenal siapa aku dari ko la jembalang!


10 comments:

zati tarhizi said...

baik awak! nanti sy kasi bunuh itu jembalang ye.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mari kita lihat siapa yang kena!!

Erina Asmawani said...

keji gile manusial yu yunk..ishh..ena pulak yg bengang..pe la yg dia dpt buat camni kan?? biadap betul..

Redbloodsnow said...

still lg org tuh nk dajalkan ko kan yang. stupid never finish arr mambang puaka tuh...cittt.

~dARlee zURiS~ said...

erkk..apa kes?
aku ketinggalan ketapi lagi ke?
huhuuu...

MiSZuE said...

baek..
jembalang ni memang nak kene kaki kot

lily lotus said...

jangan risau..jembalang tu kan bau busuk..dia ym jer dah ada aura busuk

chik star said...

wow panas ni

nyna said...

ish2.
antu mana antu.haha

Zack ~ 'A said...

sabar yang.. si jembalang tu kasi lempan guna kuali je.. baru paham sket.. huhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...