Thursday, January 7, 2010

Eh, khamis dah ek hari neh? Wowwww weee~ esok Jumaat, lepas tu Sabtu, lepas tu Ahad.... Syorrrrgaaaa.. Tapi, lepas tu Isnin :(

Miahahaha. belum hape hape lagi dah membilang hari aku neh ;D

Kejap nak membilang hari dah berapa lama kije aku neh.. (sambil keluarkan jari jemari runcing nak membilang)

Ohh~ Dah 3 minggu rupanya.. Ke baru 3 minggu sepatutnya? Hihi.

Nak taw cerita tak? Tapi ni cerita basi la.. Hihi. Masa birthday hari tu kan, I sentap dengan Mr. Bf sebab beliau tak bagi saya cake. Sob3.. Beliau bagi coklat je. Aku macam biasalah, mengeluarkan perangai kebudak budakan ni. Merajuk koooo.. Hahahaha.

Tibe tibe esoknya pakcik tu telah membuat surprise bagi saya cake. Terharu mengalir air mata kasih T__T Haha, drama je lebih ;p
Motifnya di sini, sebenarnya aku nak bagitaw.. Aku sangat teringin nak makan Pecan Butterscotch lah sekarang. Sekarang jugak nak sangat sangat.. (terbayang bayang sudaaaa)

dah, habis update untuk hari ni. bosan je. tahniah sapa yang baca entry merepek ni sampai habis. anda memang tabah.

9 comments:

PinQib said...

huhu, kamu mahu kek itu,
saya mahu BC cake..
hehehehe., slurppp

sHaH said...

ini namanya amek kesempatan..
hahahha...

Erina Asmawani said...

holoh holoh holoh..sebenarnya entry ni ditujukan tuk Mr Bf kan? ;p

*Mr Bf, sila alert gf anda tgh mengidam tu ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh....cake..aku nak....x mo diet ahh..stress ni..

jurukopi said...

keh keh. memang tabah.

~dARlee zURiS~ said...

asal tak nangis hentak2 kaki?
barulah dramatik sket
;D

MiSZuE said...

apelagi sile terjah yang

yummyyy

sweethOneY said...

qib - BC tu kek apa ek?

shah - aip~ mana ada.. hehehe

ena - wahh.. bagus ena ni :P mmg tengah ngidam teringin gila2 siap mimpi. miahahaha. over

ayein - betul2. xyah diet. katakan tidak kepada diet :))

jurukopi - hehe. tahniah

akak zuris - hehe.. takpela kak. cukupla akak sorang je pangai gtu.. ahahahahaha

zue - nak ajak ko terjah la ni :D

Redbloodsnow said...

hahahaha...berjaya gak sentap ko tuh ek yang. trus iim suprisekan cake. cayalah u bro. terserlah kasih syg ko kat adik aku nih weh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...