Tuesday, January 5, 2010

Dag Dig Dug~

Bubur ayam kasih sayang <3>


Teheheheee.. Niat memasak untuk kekasih hati yang tengah demam tu. Tapi dah kata demam kan, larat la sangat beliau nak datang sini kan.. Takpe kanda, percubaan pertama biar dinda dengan housemate dulu yang rasa.. Kalau sakit perut pun, bukan kanda yang sakit. Ahahahahaa ;p

Oiiii.. first time aku masak bubur ayam. Pastu berlagak lak tu tak bagi housemate aku join sama kat dapur, padahal malu takot tak jadi. Sekali kacang je rupanya. Sia sia aje aku cuak tadi. Hehehe.. Oh bubur ayam~ nasib baik kau tak malukan aku depan Nini.. (housemate aku lah!)

Sedap pulak tu aku masak. Miahahaha. Sapa chef pandai memasak kat sini duduk jauh jauh. Kang nampak sangat la saya ni melawat dapur sekali sekala aje. Hehehe.

To sayang, get well soon yer. Nanti I masakkan spaghetti meatball macam yang you request tu.. Love you~ (nampak tak ada cupid tengah tembak hati saya ni.. hahahahaha)

14 comments:

zati tarhizi said...

eii ade sayur. sy ta boleh mkn. alergic. ahahhaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...iim demam..ko r g mlawat die anta bubur...

Erina Asmawani said...

uuu..nampak tedap..tapi ngah diet ni..buat2 tak nampak lah..huhu

sHaH said...

buat utk kiter gak?

Nem0 o0h Nem0 said...

kalo anta kat en bf mesti dia trs sembuh kan? dah kata bubur kasih syg..hehe

PinQib said...

beruntung laa cik abang dia,
pAndai masak,
lawa lagi..
;PPP



keep it up

sweethOneY said...

zaty - hehe. pttla kurus keding. miahahhaa

ayein - hehe, aku buta jalan weh. takot kang aku sesat, dia gak yg susah kang

ena - hehe. bubur takpe yang

shah - nak?

nemo - hehe.. tu la dia. tp sygnya tataw jalan nk g umah dia :P

pinqib - auwww.. puji ke langit ni. takot sy :P hehe..

tak pandai masak sgt pun, tp willing to learn utk yg tersyg.. ceewahhhhhh

CikPuanMiera said...

u.. baby dalam perot ai demam la.. nk rekuwes jugakkk.. tehehehhe

Redbloodsnow said...

inilah die cth isteri mithali..hehehe :P

isha said...

nampak sedap ;)

~dARlee zURiS~ said...

aku pun sakit gak nie
kempunan kek lapis
hahaaa...

lily lotus said...

kekasih hati mithali..hehe

MiSZuE said...

pewitssss

sangat baek ini gf!!!!

sweethOneY said...

miera - hehehe.. boleh je. apa saja utk bakal anak sedara ai :P

zie - hehe. tak menyabar dah nak jadi isteri ni yang

isha - bolehla klo isha nak makan.. hehe

akak zuris - adui. pedih tu. miahahaha. tak de masa lagi la nak buat kak.. sabar yerp :D

akak lily - hehe. ya benar. 10 markah utk akak :P

zue - taw xpe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...