Wednesday, December 23, 2009

Thanx untuk semua yang wish birthday aku.. Terharu, and fyi.. birthday aku hari ni lah. Bukan 25.. Lain kali nak menyamar jadi aku pun, sila study dulu biodata aku ek? Hehehe.

Special thanx untuk Mr Bf, buat surprise pulak tiba-tiba muncul kat bawah umah aku. Hehehe. Dan yeay, semalam sempena my birthday, tercapai jugak hasrat di hati neh nak makan kat William :D Thanx syg, I love you secara banyak..

Lagi sorang, si adik yang seng neh. semua tempat dia nak wish.. Hehehe. Kekanda pun sayang adinda. (Taknak kalah nak blink2 jugak tu. Hehehe) Terharu aku dapat hadiah charger. Hahahahaha. Siap ada special entry tu --> Cara untuk hapuskan rasa bersalah pada kakak

Oh, tak lupa jugak.. Kakak yang sangat aku sayang ni.. (Kakak aku ni ada kembar taw, twin dia pun aku sayang sgt ;p) Thanx yang, terharu taw saya baca ayat-ayat kamu. Ko pun taw aku sayangggggg ko sangat.. --> Selamat hari kelahiran Izza Cyg ;p

Dan untuk semua yang msg, yang wish kat FB, yang telefon dari UK (Hihi, babe, I love you darl!), yang nyanyi untuk aku... THANX SANGAT2.. AKU SAYANG KORANG SEMUAAAAA!!

p/s Untuk manusia loser yang dengki dengan aku, curik gambar aku, menyamar jadi aku, buat cerita bukan-bukan pasal aku, ko sila pergi mati boleh tak?


8 comments:

nyna said...

ahahha.baik kan aku.wish byk2 tmpat.hadiah pun kasi.ape lg awk nak.miahaha.

ceh!nak kelip2 jugak die nie.lawan tokeh nampak. ;p

sape weyh yg nyamar jadi awk tu.meh cite kat aku.nak jugak wish b'day die 25 nie.hahahha.bongok punye orang.
aku dapat aku tampo laju2 orang tu.ade hati nak jadi anak asri.haha.aku emo nih!

awak jangn layan weyh orang cm2.lagi dilayan,lagi la suke si LOSER tu.

psst,pnjng tak komen aku.hahaha.roh rajin menaip tibe2 singgah.;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beb...epy bday...

aleena said...

happy belated bufday..

semoga dipanjangkan umo n happiness are always with u:)

Erina Asmawani said...

sedap kan william yunk, even kedai tu cam biasa2 je tapi makanan tip top..5 stars!

kejinye sape yg plagiat & menyamar jadik izza tu..x de life punya org!!

lily lotus said...

hepi besday dear..takmo tension2 sgt yer..

Redbloodsnow said...

whoaaa..baru aku taw adik ko nya adik blog yang. aku selalu ingatkan nyna stranger tadk...rupernyer adik tiris sendiri..hahaha. alaa adik ko adik aku gak maaa...lalalalalala


ooo tuh pasal ko angin smlm ea. entah lah dgn manusia mcm tuh yang. curi pic kte if utk tujuan elok xpe lah jugak kan. tp utk tujuan keji...tuh ya malapetaka tuh..hemprhh.

MiSZuE said...

wah2 g william tak ajak



:(


psssttt aku pon sayang ko hehe

PinQib said...

happy belated bday to u.
sorryy x beblogging
muga Allah bless u always
and shower you with prosperity and health

ps: sweet bf hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...