Saturday, December 26, 2009

(Gambar kena letak watermark besar besar, baru lah orang tak boleh curik lepas tu buat profile pic kat YM tanpa rasa bersalah. Huh.)

Morning sunshines~

Hari ini aku bangun awal. Nak follow Mr. Bf pergi Shah Alam, sebab aku sangat bosan duduk rumah. So, pergila Shah Alam nak jenguk adik aku ni ha.. Aku naik kereta aku, bf naik kereta dia la. Dia ingat aku ni naik ferrari ke hape. Laju tak hengat. Saya ni bawak Wira je cik abang oi, mana la nak lawan ngan Honda awk tu. Lempang kang. Aku ni dah la tataw jalan. Sebab tu la follow dia.. Eh, apa apa je la ek. Citer panjang panjang pun macam la korang paham ;p

So, what's up?

Lama tak online dengan laptop sendiri. Minggu ni adalah sedih, asyik menempek kat cc aje. Ni pun salah satu sebab nape pergi umah Kak Ngah. Hihi. Leh online. Hihi lagi.

Erm, tataw la pulak nak cakap apa. Takpelah, aku nak wish korang Happy Holiday aje :)

9 comments:

Shafie said...

besar muke dia..heee :D
jelas dpt sy tgk..ngeh3

oh pic za pon ade org da curik ek.ish2.

pic zue pon ade org curik gak haritu kn. pe ntah slh guna.

bgs la sentiasa letak watermark k :)
terutama pic yg ade muke kita.

tp sapa xnk 'curik' pic kakak2 cantik kn..ehe..ops.
wat simpan.leh gitu? :p

nyna said...

wah!
ade admire la konon.
ahaha.
lempang je weyh budak yg bjet hot gune pic awk 2.
ahaha.
awak kn akak 'singa'
lalala~

nyna said...

sbnrnye kan even awak letak watermark pun die boleh ambik pic awak tu.

2 pun kalo lah beliau yang 'baik' tu pandai pakai photoshop.wahahah.macam kejam je ayat aku nih.
haha

MiSZuE said...

kau nie pagi tadi msg pastu terus diam


hish2

zati tarhizi said...

a'a. sy da balas awak diam je kan.

sweethOneY said...

shaf - hehe. tu la, sekali2 bg jelasssss pulak menengoknya.. hehe

aip, jangan curik! tak berkat :P


nyna - haha. itu bukan admirer nama dia. itu pendengki. dh la guna gambar aku, pastu buat citer bukan2 psl aku. konon aku ni buat benda jahat, pastu g citer kt kwn aku. aih..payah nk citer dlm komen box ni. kang abis sme org bace. heheee.. nnt aku citer kt awk

nyna lagi - jgnlaaaa menakutkan aku begitu. cis

zue - hehe. kredit abis yang

zaty - ulang suara. kredit abis yang. ko tu dh la bangun pagi kul 3 ptg

chik star said...

sape curik?
peminat ke ?
hihi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cpt2 r bli berukban yunk...

Redbloodsnow said...

hahahaa..watermark camtuh if adeyg pic curik lg...mmg hape lah kan. ngoks!!!

adehhhh bf ko tuh. x agak³ drive ea. lupe kot die yg gf tersyg die follow..huhuuhu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...