Wednesday, December 16, 2009

Saya jumpa beliau..

Duduk Shah Alam 5 hari, sempat jugak aku berdating dengan mak buyung ni. Ahahaha. Mak buyung yang comel.. ;p

Nasib baik aku teringat nak YM dia, bagitaw aku kat Shah Alam.. So, boleh la pergi bergosip dah alang-alang dekat tu. Wah, kerja nak bergosip je kan. Hahaha. Janji kitorang takde cakap pasal orang lain kan yang kan..

Nasib baik la jugak CPM (Cik Puan Miera) ni sanggup datang jemput saya. Kerana saya adalah tidak mempunyai transport. Terpaksla menumpang orang. Haha. Buat cerita sedih pulak. Bluweks! Eh yang, thanx ek datang amik aku hari tu. Pastu belanja saya makan lagi. I malu la. Hihihi.

Ni first time jumpa.. Tapi dah nama dua-dua kepoh je, kejap je dah boleh ngam. Next time aku datang lagi, aku nak pergi rumah ko pulak taw. Nak rasa air tangan mak buyung. Kekeke. Weh, jaga diri tu.. Jaga baby tu sama okay.. ;D

Pada kesayangan saya yang lain, kita jumpa lain kali ye. Maklumlah daku yang hina ini tiada transport hari tu. Harapkan adik tiri, apa yang dia ada? Kereta sorong adalah minah tu. Hahaha. (Sory dik, sempat lagi akak nak mengutuk ko kann.. hihihi) Tak sabar nak dating dengan korang semua ;D

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk ikut jmp mak buyong..bawak baked potato skali..

zati tarhizi said...

haha! kejam gila awak ni. kutuk kereta sorong sy ye! nasib je kete sorong sy tayar pancit aritu. kalau tak mmg sy tunjukkan kehebatan kete sorong sy tu. ahhaha. date kite next week ye!

Redbloodsnow said...

wahhhh best jumpa ngan miera. aku bile lg ek nk jumpe ngan bakal mommy nih...hikss


:)

CikPuanMiera said...

N :: haaa boley boley.. :p

weh yunk... time ko dtg jmpa aku skali lg tu agaknye perot da memboyot pastu nak jalan pon da xboley.. terkangkang bagai.. camno nak masak? masak kat kedai lagi laaa.. xpon kite suh N masak.. pastu makan kat uma aku... muahahaha.. lagi terbaik kan?

Erina Asmawani said...

ala..jelesnya..nanti kite jumpa tau :( nanti ena bagi phone no k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...