Wednesday, December 16, 2009

Thank you sayang!

Huiii~ Morning.. :) Terima kasih untuk Cik Zatil for being my living alarm clock today. It's only 9 am bebeh, but really thanx for your concern. Dah tu, aku dah on YM ni.. yang you out tu kenapa sayang oi?????

Lama tak update blog, tah hilang pergi mana tuan blog ni ek. Hehe. Don't worry, still alive ;D 5 hari kat KL.. Busy sangat la konon tu. Ceh. Padahal aku pergi KL setelkan hal rumah sewa. Aku kerja kat Cheras nanti. Orang Cheras, anyone??? Lepas ni duduk KL, dekat dengan semua kesayangan saya. Seronok betul ;D

Dekat sini, nak ucap terima kasih sangat pada Mr. Boyfriend because being such a sweet and lovely boyfriend anyone could have.. Tak merungut pun menolong saya bersusah payah pergi sana sini. Dah la sangat cool, sumpah cool gila takde nak jealous tak tentu pasal kalau saya berkawan dengan lelaki lain. Tapi harapnya lelaki lain pun sila maklum walaupun boyfriend saya sumpah sangat cool.. Janganlah ambil kesempatan ke atas dia dan saya. OKAY?

Sayang, apsal kau buat muka macam sedih. Cis. Tapi tahu dalam hati happy gila melompat bintang lapan kali sebab dapat jumpa saya selepas 4 bulan duk rindu-rinduan kan? Tapi bila dah jumpa, kerjanya nak bercakar je ngan aku. Hahaha. Comel gila sayang saya ni. Sayang kamu sangat-sangat. Sumpah takde sayang lelaki lain macam sayang kamu. Kamu comel dan sangat baik dengan saya. Kamu respect saya sebagai perempuan. Takde nak ambil kesempatan pada saya. Bukan macam sesetengah lelaki tu, (note;sesetengah ok) gatal nak mampus sumpah rasa nak lesing je. Huh!

Aku rasa kan aku ni kan baik sangat la dengan orang. Eh, ini bukan statement ko nak masuk bakul angkat sendiri ke apa. Aku rasa aku baik sangat sampai orang pun suka sangat ambil kesempatan kat aku ni. Walaupun ada benda yang aku tak suka, mungkin aku tak reti nak expresskan rasa tak suka aku tu. Membuatkan orang fikir yang aku ni sukaaa la sangat dengan apa dia buat tu.

One thing people, you respect me.. And I'll respect you too. Tapi kalau kau buat kurang ajar dengan aku, expect aku nak layan kau baik lagi? Berangan!

p/s Okay, sekarang semua boleh panggil sayang saya, Mr. Cool. Haha. thank you bebeh bagi nickname yang comel tu. Eh, tapi ko ni memang dari dulu lagi duk suka bagi nickname kat boyfriend2 aku.. hahaha ;p

9 comments:

-eLyNhere- said...

yes! akhirnye dpt tgk encik syg dia.. hehe.

mmg comel ok! sbelah die tu pon comey!

owh keje kat cheras? dkt dgn sy jugak.. =P

chik star said...

selamat berdating datingan semula.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

4 bln akhirnyerr ketemu juakk....hohoho...suwittt jeee mr cool itu..wahh..aku nk pggil iim mr cool ahh..

CikPuanMiera said...

wow.. marahnye yu.. auwwww.. sabo yunk sabo

MiSZuE said...

i respect u so u kene respect i jugak!hhaha..

sweet like coklat la korang ..jeles..nak deting gaks..

lily lotus said...

woww! lamanya tak jumpa..terubat rindu yer

Erina Asmawani said...

hemoh..hemoh...comeynye korang. Mula2 baca entry ni sweet je skali tetiba izza jadi garang..takutlah ;p

yey! yunk..nanti ley la jumpa..lalalala

sweethOneY said...

elyn - hehe. ekslusif utk elyn ni :P yeke dekat? leh kita dating t ek

kak as - hehe. takleh selalu sangat kak. bukan muhrim. ahaha

ayein - hee.. suka.. aku suka nickname itu :D

miera - aku penyabo la ni yang oi.. :D

zue - haip! bukan ko dah selalu dating ke. hehe

kak lily - :D hehe. tu la kak. rindu dh peram jadi pekasam gtu

ena - hehe. ena cakap baru owg perasan. aah ek, mula2 comel sweet je. alih tak alih tiba2 jadi garang. ahaks

bunga ;D said...

untung kamu da cik boyfie yg cooll..
jg elk2 k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...