Friday, December 18, 2009

Girls Day Out

Hye semua :)

Mata tersangatlah kuyu. Badan tersangatlah letih. Tapi barang barang tak packing lagi. In fact, beg balik dari Harvard hari tu pun tak unpacked lagi. Hahaha. Aku hangkut je la balik semua tu pergi KL nanti. Eh, nanti apanya. Esok lah.. Hadui, tak sempat lah haku ni nak berehat puas puas, esok dah nak kena pergi KL balik. Isnin dah start kerja. Apa neh, belum start kerja lagi dah merungut. Ishhhhhhh~

Jap jap.. Jom main kira kira nak? Aku balik rumah 9 Dis. 11 Dis aku pergi KL. Kemudian 15 Dis, aku balik rumah. Lepas tu, 18 Dis dah nak kena pergi KL balik wehhh!! Argh.. meroyan betul la rasanya. Naik tension pun ada..

Btw, hari ni aku pergi Ipoh. Shopping sikit. Confirm lah bukan barang aku sebab aku takde duit. (pengakuan yang jujur lagi ikhlas dari hati). Haha. Aku jadi driver je. Temankan adik aku pergi shopping. Sambil tu, dah janji dengan Gg will meet her once she's here. So, I have fulfill my promise right dear :) Tiba tiba lepas ni you dapat posting kat KL, kita huha huha di KL je la ;DWe have been bestfriends for almost 10 years. Wooohoooo! Ini si orang kaya yang shopping tadi. Shopping guna duit mak. Tidak adil. Hahaha.Korang, korang.. dress ini santek sangat bukan? Tapi Nyna dah nampak dulu, haruslah dia cop beli dulu. Dah tu kalau aku berkenan sangat pun, nak beli sama? Tak payah. Sharing is caring kan. Hahaha.Entry ini disudahi dengan sesi penyidaian muka secara total. Suka gambar ni. Pandai kan adik aku amik gambar walaupun subject photo beliau dapat C. Haha. Matiklah aku dengan tanpa rasa bersalahnya menjaja perkara tersebut. Btw Nyna, cuba lagi sem depan okay. Mesti sebab awk suka melawan lecturer tu yang dia bagi teruk tu. Hehe.

Weh, teman aku pergi KL esok jom? Jomlaaaaaaaaaa :( *ayat rayuan untuk Cik Nyna.


4 comments:

nyna said...

cet!
podah!
jaja aku dpt c photo.
meh nak kene pelangkung nih!
haha.
ah,lec 2 gay.aku tau.wahahah.

*oh ya,aku xtemakan pujuk rayu awak 2.bye2(trus blah tanpa toleh belakang ;p)

joegrimjow said...

ahaa
mmg penuh dngn gambar n sukekannya
ekk

zatil iman said...

oihhh
detinggggg
tensi2
huwaaaa
haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohohoh...sOpim adaLah best....waLLa~waLLa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...