Friday, November 13, 2009

Thanx kawan kawan!!

Phewwwwwwwwwwwww~ Kasik chance I nak tarik nafas, hembus nafas panjang panjang dulu. It was a long long long long night!

First time sepanjang join GEMS ni, aku tidur lambat begini. And tomorrow morning have to wake up real early ; 5 am!! No kidding~

Saat saat kritikal ni lah tiba tiba banyak sangat kerja datang menimbun. Printer kat lab pun time ni jugaklah kau nak habis ink kan. Nasib baik ada kunci office secretariat, time kaseh Kak Rok!! ;p

Thanx untuk kawan kawan yang temankan saya buat kerja sampai habis malam ni. Tolong mana yang patut. Kerja saya tak siap, mereka pun sama bersengkang mata. Habislah kami semua bermata panda menjual esok. Hahahaha. Time kaseh~ I owed you guys a lot!

Okaylah, I nak kena tidur ni. Esok pagi akan bergerak ke Kampung Jeruju pada pukul 6 pagi. Menaiki bas. Saya teruja. Lama tak naik bas buat rombongan begini ;p. Will be there until Saturday evening.

Goodnite sweethearts!

8 comments:

Erina Asmawani said...

gudluck yunk for ur gerai in the carnival..hopefully mencapai target..mesti laku punyala..no worries ;) pas settle semua jgn lupa rest k..cian kamu tiap2 mlm tdo lewat..huhu

joegrimjow said...

da pagi !!
morning!!

~dARlee zURiS~ said...

tak balik ke?
baru ingat nk g kuala mkn pau.

PinQib said...

Alorr, kesiaannya.,
nak tido pun x leh.,
sabar lah ye.,
usaha tangga kejyaan,

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cnfirm dlm bas sumerr bantai tdo....

lily lotus said...

sleep tight...

LaDies 09 said...

keje2 mmg akan dtg apabila saat cemas jepp kak..hee

sweethOneY said...

ena - thanx yang.. alhamdulillah semua barang jualan habis :) tu la.. tiap2 mlm dok tidur lewat.. srious sekarang ni lembik gila :(

joe - selamat malam!

kak zuris - heee.. tak jumpa lagi kat mna pau yg akak ckp tu.. raya aji t sy balik la..

pinqib - tu la.. nak tidur pun rasa tak senang sbb keja x siap..

ayein - tak aih yang.. sme pakat hyperaktif lg dlm bus.. aku ingatkan balik t sme senyap sbb penat, idak jugak.. semua kecohhhhh

kak lily - thanx kak!

ladies 09 - hehe.. tu la dia, last min mmg keja ni ske dtg bertubi2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...