Thursday, November 12, 2009

Random

Okay. Kepala dah mula pening. Otak dah mula jammed. Mata dah mula mengeluarkan bayang bayang RM, RM, RM.. Toink toink toinkkkkkkk~

Sumpah ngantuk. Hahaha. Oi, apa ni lari tajuk pulak. Ngantuk ni takde kena mengena dengan segala simpton di atas.

Siapa pernah ada pengalaman handle stalls ni? Boleh share tak? I before ni tak pernah handle betul betul dari bawah, taw taw aje stalls dah siap, jadi tukang jaga je.. Hmmmmm.. Nak decide nak jual apa pun satu masalah besar. Haiyaaa~ Praying hard that we can make profit tomorrow because if not, we have to pay RM200 to GEMS.. because they loaned us the modal to start the business..

But basically, until now.. the items that we are going to sell are ;


1. Jagung bakar
2. Kerang bakar/rebus special
3. Air jagung

4. Grilled frankfurter
5. Buah potong


Itu pun duk berbelah bagi lagi macam mana. Hailaaaaa~ macam mana ni.. Saat kritikal dah ni!! Sampai satu tahap, I just duduk diam.. tak larat untuk berkata kata dah. Hahaha.

Kenapa duit mengalir laju seperti air paip ha??

2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jual dadih beb....manyakk untung woo..

PinQib said...

Grilled frankfurter, sangat best,.
kan best kalau boleh ikot skali.,
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...