Saturday, November 14, 2009

GEMS HSH 03 Carnival Day

*Sticky mode darlings, please scroll down for new updates, if any :)

Halo :)

Esok free.. yeay!! Tapi bukan free semata mata duduk mengangkang tidur je kat bilik ek.. Banyak kerja.. Kenapa beliau kata muka saya tak bermaya???? Kenapa beliau kata muka saya muka mengantuk?? Kenapa :(

Mungkin saya perlukan vitamin tambahan. Atau saya perlukan kacip Patimah??

Too much to be done.. Kena berfikir secara banyak jugak sekarang ni.. Hmm.. Saya kena siapkan business plan untuk gerai kami. Gerai apa???? Ha, meh sini semua orang.. meh meh mehhhhhh.. Ni la yang nak bagitaw ni.. Take note ye.. Sapa yang takde buku nota tu, cepat I bagi masa 3 minit pergi lari ambil sekarang!

Oh~ before tu.. I noticed that I ada few readers dari Kedah, right? Orang orang Kedah, tolong angkat tangan sekarang!! (takde sapa sudi angkat tangan.. Tsk.. T_T)

Untuk orang orang Kedah, especially yang duduk area Sungai Petani, Alor Setar, Gurun dan sewaktu dengannya, jemput lah datang beramai ramai ke karnival kami. GEMS HSH 03 Carnival Day..
The details as below :

Date : 13 dan 14 Nov
Venue : Homestay Kampung Jeruju, Jerlun, Kedah.

Untuk mendapatkan gambaran lebih jelas dan terang, sila klik gambar di bawah.Sorry lah dapat tunjuk invitation card saja. Siapa yang rasa nak mendapatkan kad ini secara peribadi, boleh save dan pergi print di kafe internet berhampiran ye. Hihi. Saya gurau saja lah ;p. Jangan marah..

Meh la datang meriahkan lagi karnival ni. First outdoor project kitorang. Datang lah support ye. Kot ada bloggers Kedah nak datang jumpa pun, meh meh.. Leh kita hye hye bye bye kat sini :)

Our company also opens a booth there. Gerai nombor 6, Fast Lane Sdn Bhd. Ada promotion taw, beli satu dapat 1.. Beli dua, dapat 2.. Hihi.. ;p

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ko jual ape nti beb??

ezaty said...

muka tu perlukan cucuk botox lah
kasi tegang siket
hahahah ;D

PinQib said...

Orng kedah da angkat tangan,,
tp sori la izza,

balik hometown awal. 15 da balik., tiket x beli...
;(((
lagiii...

pcking pun lom.,
sorryyyy banyak2/.
len kali ok..

joegrimjow said...

minumlah herbalife untuk kekal aktif
hehe

~dARlee zURiS~ said...

oit budak.
cuba senonoh sket
duduk mengangkang pulak
ish ishhh....
;P

org kedah je ke?
org ipoh takleh g?

Redbloodsnow said...

same lah kte yang. perlukan vitamin. aku klo kacip patimah x jln nyer. still gak keletihan..huhuh

jom try mkn pharmaton :P

Zhoe Wynz said...

wah ada business plan.. jual aper tu?

sweethOneY said...

ayein - jual jagung bakar, jambu, kerang, kek dan juga aksesori ;p

zaty - aah nak cocok!! kat muntuittttt ek!!

pinqib - hehe.. takpe2.. paham :)

joe - tu dia.. dah promote dah :p

akak zuris - kot rajin nak turun smpi ke jerlun.. meh la :P

zie - tu la yang.. bdn aku ni lemah2 je skrg ni.. hmmmm

zW - hehe.. kat sini mmg ditrain utk buat benda2 gtu.. jual benda biasa2 je.. air dan makanan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...