Tuesday, November 10, 2009

1 Malaysia

I can't remember when the activity has been done.. but definitely I want to blog about it because it's my first experience doing "Kolam".. :)

Great and enjoyable moments.. I love being here.. walaupun stress dan sangat penat dengan schedule dia.. but the environment and friends here are awesome!!! ;D

The Indian committee has organised this Kolam creation competition..Before the game starts.. One company send 5 representatives included one Indian as our guidance angel ;p. She only can instruct us, but can't help doing it.. T_TSemangat, semangat!! Sejam je masa yang diberi.. Kelam kelibut lah kami. Dah la semua takda experience kan.. Tapi it was fun..Supports from the company :). Walaupun korang semua ni datang lambat, takpe.. Sebab aku pun selalu ngelat pergi support korang kan.. Sorry, selalu tertidur T_T. Next time tak buat lagi.. ;p

Nak tengok the outcome tak??? But promise me, don't laugh okay..

Promise first!!!









Guess.. guess.. guess.. What is his name??

Barney!! Who knows this cartoon character?? :D. Cute tak? Cakap cute sekarang, kalau tak sumpah I kecil hati.. merajuk dengan semua orang.. Hahaha. Sekarang suka main paksa paksa orang pulak ek.. Ishhh.. Not good..

Lari tema kan pergi buat cute kolam pulak.. Hihi.. Ingatkan takmau la streotype.. tapi rupanya memang kena ikut Indian tema.. Macam kena ada peacock, butterfly and whatsoever..

We didn't win.. but we have give our best.Tapi frust la jugak, because the judges like our kolam.. Tapi dah kata tema tak berapa nak kena.. what to do? ;( Balik office, muka masing masing monyok je.. Hahaha.. tapi sekejap je la.. Apa kes nak down pasal tak menang pulak kan.. ;P

Lagi sekali I nak tanya, cute tak "Kolam" kami?

10 comments:

nyna said...

ok.
bleh la.
ade npk seni 2.
jum jd bdk AD.
hohoho.
kompem aku jd senior awk.
lalala

joegrimjow said...

1 malaysia oohhh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cute2.... *smbil geleng..ahakz!! gurau jekk...cute r..kretip gak korg nk wat kolum barney ni...

Yot | is | Yati said...

tomei tomei tapi kaler tak up sangat lah yang

Erina Asmawani said...

Comeyyyy sgt siap ada rerama bagai..hehe.1 jam je boleh siapkan semua tu?? bukan amik mase lame ke yunk?? pakai beras warna warni kan??

PinQib said...

adoiii.. xnampk macam barney, barney perut kaler ijo oke..

sweethOneY said...

nyna - hahaha... ada ati nk jd senior akuuuuuuu.. kang klo aku amik AD kang, habis artwork2 awk aku curik.. hahaha

joe - hehe.. yerlah.. konsep 1 malaysia ;p

ayein - hehehe.. nasib baik kata cute jugak! penat kot nak buat ;p

yot - dah kaler tu je yg dorang provide yang..

ena - aah yang, sejam je.. kelam kelibut semua orang.. susah n leceh gila lak tu nak buat.. kitorang pun mcm x caya dpt hasil camtu.. hehehe

pinqib - hehe.. ni kembar barney :P

lily lotus said...

comelnya..kalau anak akak nampak ni

ezaty said...

cute!
cute macam awak.hahaha

Redbloodsnow said...

wahhh bestnyer. aku taw kartoon barney tuh yang. tp die kaler papel ler. tuh asal mcm x papel jek aku tgk..hehehe.

mmg cute pun barney korg tuh...:) siyes x bodek..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...