Tuesday, November 24, 2009

Oscar Night

Lately ni memang suka provide cerita basi kepada readers. Oscar Night ni.. Err.. err.. Bila yer???? 18 Nov rasanya.. Rabu minggu lepas.

Hmmm.. Aku tak ada banyak gambar la nak share. Rasanya banyak gila amik gambar hari tu, tapi sumpah blur tak dapat detect camera siapa. Haha. Main posing je. Ada seketul dua je.Sayang, jangan jealous tengok gambar I dengan dia ni. We all kawan je (ayat bajet hot gila. Haha) Takpe, saya taw sayang saya sumpah cool gila takde nak melenting sebab benda yang macam ni.. Kan kan kan?? Ha, angguk cepat!! ;pEh.. Jap jap jap. Aku iyer-iyer je cakap pasal Oscar Night kan. Korang paham ke apa yang aku bebelkan ni? Oscar Night tu.. dari nama pun dah boleh agak kot kan?? Malam anugerah industri filem di GEMS. Hahaha. Lagi sekali suka sangat buat perangai macam ni. Ish..

Semua kumpulan diberi masa lebih kurang 2 hari setengah untuk prepare short films. 7 daripada 14 filem yang disediakan akan dicalonkan untuk 5 anugerah kot. Entah, aku tak kira sebab filem pendek kumpulan kitorang tak menang apa. Hahahaha. But, heyyyy! Dah tercalon tu kira okay lah kan? ;P Bluweks!

Nak tengok short film yang sapu anugerah secara pukal malam tu? Kalau tak silap, 4 anugerah diorang menang. Eley, senyum lebar la tu orang tu depan pc tu ;P Hihihihi

video

Enjoy~ ;D

8 comments:

MiSZuE said...

oscar ye yang xmenahan tu ehhee
u look gojestla syg haha

ezaty said...

berpuluh peloh kali da nk play video tu tapi asyik "this video is currently not available.please try again later''
ahhaha.line ku mcm beruk!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cute okeh!!! ai like!! grup ko nyerr mane??

joegrimjow said...

sempat tgok minit ke 3 je
heee

~pendekgemukbertompok.~ said...

woweee...mcm best je oscar nite;)

xoxo
pja

ezaty said...

eyh halim laa
ahah bru dpt play

chik star said...

haha
lepas ni bole lar buat drama lak.
:P

sweethOneY said...

zue - hehe. gojes ke yang. dok ulang tayang baju yang sma je. takde bajet nak beli baju baru. haha

zaty - tuan beruk ni tak pandai bela ni.. tu yang dia lembap je.. hahaha

joe - hehe. jadi la tu ek.

ayein - hehe. group aku punya aku takde final edit

zaty - iyer. encik halim. hihi

pja - best :)

kak as - hehe. nk buat 10 min pun tercungap cungap kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...