Monday, November 23, 2009

I am so sad..

Hidup saya sangat kelam kabut 2-3 hari ni. Macam-macam hal pulak nak jadi dalam masa yang sama :(

Minggu lepas saya pergi rumah makcik kat Balik Pulau. Satu hari jadi babysitter budak-budak yang buas, boleh pengsan dibuatnya T_T. Cik, you owed me a shopping spree ek ;p

Untuk awak-taw-sapa-awk, thanx yer sebab banyak gila tolong owang ni kot. Dah banyak susahkan dia ni. :( Dah la tolong amik owang kat rumah makcik, lepas tu tolong tengokkan budak-budak tu sekali. Sampai ter'accident' dibuatnya.. Nasib baiklah takde apa-apa yang teruk.. Sorry taw

Semalam kereta saya buat hal, tak boleh start langsung. Battery kong. Hati sangat panas sebab baru dua minggu lepas duit lebur rm150 tukar battery kereta baru. Saya tak puas hati sangat, memang akan pergi workshop tu karang. Apa kes kau tukar battery kereta aku, baru 2 minggu dah weak? Memang langsung tak boleh start, nasib baik lah dekat parking Tesco. Kalau kat traffic light?? Lastnya dah pukul 11, tinggal aje kereta tu kat situ. Nak bawak pergi bengkel pun mana ada yang bukak tengah-tengah malam tu. Pagi ni tak pergi kelas pun, rasa tak larat sangat. Lagipun kereta tak setel lagi tu. Serabut betul :(

Petang ni dah nak gerak balik Kuala Kangsar. Esok pagi pukul 8 pagi saya ada interview. Not fully prepared lagi. Tapi menaruh harapan nak dapat kerja ni. Macam mana saya nak balik rumah ni kalau kereta pun tak setel lagi.. tataw lah pukul berapa dapat balik karang ni :(

Tu lah, selalu sangat happy kan.. Sekali dapat dugaan, bertimpa-timpa dia datang.. Tapi saya sangat redha :')

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

saba k beb...jgn stress2...nway gud luck interview sok..intrvw ape beb?? y ko xm ritu kerr..??

lily lotus said...

ishk2..sabar ekk..gi terjah cepat kedai bateri..geram plak jadi gini

khairul onggon said...

Hepi2 mesti ada sedeh2 jugak.. Lumrah hidup.. kalu hepi sokmo pun nanti org kate ape plak kan eheheh.. sabar.. cobaannn...

zatil iman said...

oiii
do not tell me yang u-know-who is someone yang i tot he/she is?

atty's said...

sabar ye izza..pasti ade hikmah ..

kty doakan izza dpt keje tuh .amin

MiSZuE said...

alaaa
meh pelok ketat2

cian ko:(

sweethOneY said...

ayein - tu la, sekali stress betul2 stress dibuatnya aku ni. nangis sampai bengkak2 la mata. hahaha. ciwek!

aah weh, interview exam yang aku pegi hr tu.. :)

kak lily - alhamdulillah kereta dah setel kak :)

khairul - hihi, betul tu.. mna ada orang takde masalah kan?

zatil - haha. I dont know who r you thinking.. lalala. msg me privately bebeh!

kak ty - aminnn..

zue - thanx yang.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...