Wednesday, November 25, 2009

Hye semua~

Aku dah start cuti sekarang, jangan jealous aaaa!! ;p

Bangun pagi pukul 10.30, woh.. best betul rasa.. Lupa dah pasal interview semalam. Ahahaha. Eh, interview semalam tu kan, kalau dapat.. Seronoknya lahai :]

Lama tak bangun lambat.. Lama tak rehat-rehat camni.. Hihihi. Bengang la orang tu baca saya berseronok di rumah ni. Sian dia kena present masa audit semalam.. Nanti kita pergi makan ice cream eh eh eh?

Nikmatnya boleh bangun lambat, kekasih hati call pagi-pagi pun aku buat tataw je. Haha. Mula-mula tengok ada call, buat bodoh je. (Alamak, sekarang beliau dah taw..) Nak sambung tidur, tapi lepas tu fikir macam tak patut pulak. So, angkatla call dia.. Tapi angkat pun menyakitkan hati dia je kot. Hahaha. Angkat je, entah apa aku merepek. Yang aku sedar, aku cakap.. Okaylah, bye! Lalu tanpa rasa bersalah menyambung tidur ;p Hihi, I love you lah sayang!

Ini Nur Mia Kalisha. Comel kan. Pipi merah macam pakai blusher. Amboi, kecik-kecik dah lawa ek.. Nanti dah besar, auntie make-upkan bagi lagi lawa ye.. Hihihi.. Ini newborn baby adalah niece sayang aku yang satu tu.. :)

4 comments:

CikPuanMiera said...

comeynye bebiiiiiiiii.... ngeee :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

damn cute laa baby tuu..perghh..name baby skg belit2 lidah nk nyebut okeh...

khairul onggon said...

Slmt bercuti dan slmt hr ry Aidil Adha.. :)

sweethOneY said...

miera - tak lama lagi ko pun dpt bebi.. hihi.. I jd auntie!!

ayein - wuu.. cute gila kan, iim sengal nak culik baby tu tidur ngan dia malam2.. hihi. tu la. tp sedap nama, aku sokaa..

khairul - selamat hari raya haji :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...