Monday, November 9, 2009

Lovely Weekend

It's time to go back to Harvard :(. Sumpah malas gila nak siap balik Harvard.. getting tired of it.

Ena, yang farewell dinner bawah ni untuk trainer kitorang la.. Orang belum lagi nak habis training ni :). Trainer bertukar setiap minggu.. Bulan 12 nanti baru habis training taw..Serius gila muka driver tu eh. Ada macam muka mintak dicium tak? Hahahahaha.

Gerak dari rumah dalam pukul 5.30 petang.. Lambat kan? Dah tu, ada destinasi persinggahan pulak tu ;pPenanggggggggggg!!! Here we come! Hihihi. Excited gila kot ini first time drive atas jambatan ni. Jakun? Memang pun. Rasa macam independent sangat pulak pergi sana sini sendiri ;p. Jakun lagi? Hahaha. Memang pun. Dah alang alang on the way nak balik Sungai Petani tu, nyempat lagi we all singgah Penang kan ;DSunset.. Beautiful view from the bridge.. :)Me and Ena again ;p. We love to self-captured. Hahaha. Who doesn't right? ;p

p/s Minggu ni start module untuk Office Management and Operation Management.. I'm so sleepy (:|

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh gilerr g penang..aku pnh skali jekk g sane..

Shafie said...

cantik2 gmbr tu :D
asl ngn muke driver tu? hehe
sweet sgt ek :)

Erina Asmawani said...

Ooo..ingatkan dah habes..eh, ramai sgt ena ni, dah terkompius..hehe..

wahh..mesti proud gle kan yunk drive atas jambatan tu,ena takat drive atas jembatan ala2 jambatan p.pinang kat putrajaya tu je..haha..jauh tak dari sg petani ke rumah izza??

MiSZuE said...

nak g penang !!!!!!

PinQib said...

hahah.. i duk sungai petani..,
jambatan penang tu br i kali lalu,,
lagi la jakun.,
;PPP

Nem0 o0h Nem0 said...

ha'a tu muka mintak di cium..hahaha

weyy lama dow aku tak gie penang..

sweethOneY said...

ayein - hehee... i love penang <3

shafie - amboi, puji nampak.. mekacehh :"> (malu..) hahahaha..

ena - hihi.. taw takpe yang. rasa teruja yang melebih2.. biarlah orang kata jakun pun ;p

dari umah ke SP tak jauh mana yang.. 2 jam je :)

zue - jommmmm yang!!

pinqib - yeke? duk sg petani kat mna? dekat la kita ni ek rupanya :)

nemo - hehee.. nak mintak ko cium la babeeeeee :*

penang memang best.. i loikeee <3

Redbloodsnow said...

hehehe...nnti aku turun KL ko bw aku lalu jambatan penang tuh jek. nk bergambo kat c2 je...hahaha


:P

P/s:
-->> cyg, i missed u :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...