Sunday, November 8, 2009

Farewell Dinner

Last Wednesday, our company going out for our dinner session with Mr. Trainer. It was a blasting night except I had to come back to Harvard earlier than the rest because have to attend the meeting. Grrr.. And I missed the bowling session!!!! :( I want to play bowling.. ada sapa sapa nak temankan saya tak??

Sangatlah kecoh malam tu, dah 30 orang kumpul makan sekali, what do you expected? Sebab adalah sepasang suami isteri ni telah dengan mulut celuparnya sound we all sebab bising. Tapi sebab excited sangat dan taknak ambil peduli, we just ignored them.See.. see.. tengok gambar pun dah taw macam mana kecohnya kan.. ;p. Mata zorro ;p. Gambar trainer, I'm not sure whether I can put it here or not.. Err, kena mintak izin kan nak letak gambar orang kat blog kita ni :)It's me and Ena..The star!! :)

Sapa yang tak tanda jari dia tu, memang confuse nak detect balik yang mana satu ;p. But, can you all spot which one is my fingers???Candid ;D. We all so happy that night. Thanx to Mr. Kamal for your generosity ;)
p/s For those new readers, Harvard is the hotel's name :). We are going through this training at this hotel..

9 comments:

ezaty said...

ouhhhhh!dimana ade izatul azma disitu ade halim
hahhahah :P

joegrimjow said...

wuhuuu
abes sudaaa
bagus la
nanti da masuk alam yg btol plak
;)

PinQib said...

Lol, smalam ingat harvard tu university..
hahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...cnfirm keco abes...besh2...

Nem0 o0h Nem0 said...

pehal lak org tu nak sound,dah kata kedai mkn kn,mesti la bising.. kalo nk mkn senyap gie mkn kat hotel 5 star tkapun mkn kt umah..

Redbloodsnow said...

aku suke giler ngan pic start finger korg tuh yang

:)

Erina Asmawani said...

yunk..dah nak abes eh gems?? wahh..rasa kejap je kan..gambar jari2 tu mestila jari kamu yg kecik nmpak separuh je tu..tol tak?? ngee

Shafie said...

ramai da jumpa posing mata zorro gitu ek..hehe

kreatip tul wat 'star' tu ye :D

sweethOneY said...

zaty - haha.. sapa tu izatul azma?? nama nak dekat nama akak la.. cuma nama akak IZZATUL AZMA.. ;P

joe - lum abis lagi la wak.. itu farewell utk the trainer of the week je.. bulan 12 nnt akan masuk alam betul ;p.. hehe

pinqib - hahahaa.. memang nama univ pun.. tapi yg ni nama hotel :)

ayein - aah.. tu yang sampai kena sound tu. tapi pakcik, nak senyap p duk umah la.. kecooooooo.. ahaha

nemo - taw xpe babe.. hangin gila kitorang.. panassss je, tapi diorang yg ujung dekat ngan pakcik tu la yang panas.. sebab geng yg over bising ni tak dgr pun! hahaha.. sian dorang ;p betul2.. nak senyap p duk umah je la pacik oiii..

zie - :) aku pun sukaaa.. nampak cam united we stand je ;p

ena - hehe.. lum abis lagi yunk.. lagi sebulan to go... ye benar! jari saya yang kurus itu.. jari je la yg kurus pun.. badan tak T_T

shafie - hehe.. trend posing masa dlu, kini dan selamanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...