Sunday, October 11, 2009

Start the engine..

Today is Sunday. Back to normal life after 2 days resting at home sweet home :)

Hari ni dimulakan dengan public speaking di dalam company masing masing. Lepas tu assign masuk dalam English Business class. Again, kena divided lagi dalam sub company. Takat ni, dah 2 company kitorang kena handle, dah tu boleh pulak dua dua company aku jadi finance manager. Pinar pinar bijik mata nak kena mengadap angka lepas tu nak kena recall balik segala macam benda tu. Alaaaahaiiiiiiiiiii~

Takpe, take the tasks as a challenges!! Wah, tiba tiba tukar jadi bersemangat plak ;P ngeh ngeh ngehhh..

So, for today.. Kitorang kena develop business plan.. Kena elect CEO dan juga bahagikan tugas among the members. Apahal la bercampur campur bahasa aku ni. Haha. Dengar dek cikgu English aku tadi, nangis kejap dia ;P Eh korang~ english cambridge test tu aku dapat masuk kelas top 30 lah ;D Hihi.. unexpected, sebab jawab soalan dia tah pape je.. tapi kan kira kelas aku tadi cikgunya okay la jugak. ada another class, sapa yang cakap malay, pastu dia dengar.. kena caj 50 seng.. hahaha.. nasib lah korang ;P

Esok kena buat presentation, tapi bukan full presentation lah.. Esok cuma kena present roughly about our company, what we are doing and blah3.. haha, aku taw tulis pepanjang pun macam mata korang rajin sangat nak baca.. la la laaa..Sopan tak aku nak pergi kelas? Cakap sopan cepat!!

Okay, muka dah makin bulat. Dah lah, taknak kawan semua orang lah.. muka saya bulat :( tunggu muka saya jadi kurang bulat, baru nak kawan balik dengan semua orang.. huwaaa!!




9 comments:

Erina Asmawani said...

Wow! Congratz yunk, u made it to top 30. Power la ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

xpe yunk..muke mulat tanda ati senang...aku igt baju tu....cantekk..

joegrimjow said...

ok sopan ;-)

esok ada ke;as
waaaa

lily lotus said...

congrates! dahsyat u speaking gamaknya..hehe

Yot | is | Yati said...

mau tak bulat beb. makanan provided bape kali sehari? hahahah

Redbloodsnow said...

whoaaa...solute n congrats la kat ko yang. masok kelas top 30 tuee..syabas². acu aku neh mmg terer weh..hehehe

comey pe muke ko yang. xde la molat sgt..cute weh. sumpah aku x bodek neh taw

Nem0 o0h Nem0 said...

sy tgk comel jek kamu, takde pun yg bulat.. =]

Gg said...

waaaaahhhh...bagus2!!clap2!!
babe,makan kt sana mmg sedap2 ek? nyum2! *wink*

MiSZuE said...

bulat tapi tatap comel
xnak kawan aku la tuh =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...