Tuesday, October 13, 2009

HSH 03

Uish.. sian blog terabai selama dua hari. Hehe.. 2 hari pun kecoh ;p

Reason 1 kenapa tak update ; phone aku rosak.. bengong suka suka je nak off lepas tu aku try on dia asik la restart aje.. dah la baru je repair hari tu. cis! So, bila dah phone takde.. susah nak amik gambar.. digicam pulak asik lupa nak bawak.. tsk..

Reason 2 ; aku adalah sedikit busy. eceh.. macam busy sangat.. Tapi betul busy lah, semalam tidur pukul 2 pagi tahu tak.. Tsk.. Siapkan financial plan.. Thanx God aku mempunyai kesedaran untuk tidur jugak pada pukul 2 tu walaupun kerja tak siap lagi sebab otak dah blank. Hoho

Beriyer iyer ko aku kasik reason nape tak update. Padahal ada sapa tanya ke? Hahaha. Okay, nevermind.. Blogging adalah untuk kepuasan diri sendiri, bukan untuk kepuasan orang lain :)

Hari ni, buat kali pertamanya aku turun pergi main waktu petang. Itu pun main badminton secara manja di pinggir padang okay. No proper court for badminton game. Nak main lain lain, macam malas je. Jadilah main badminton pun walaupun macam main kat rumah tu, gunakan pagar rumah sebagai net. Haha. Aku tak buat gitu ek sebab rumah aku takde pagar. (Motip tiba tiba nak masuk cerita pagar rumah???)

Sekian, saya Izzatul Walia melaporkan berita terkini dari Harvard Suasana Hotel, Sungai Petani.


3 comments:

ezaty said...

hahahha =))
izzatul walia
tade name yg lebeh sedap ka?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

take enough rest beb...go UKM go....harumkan naMe UKM kt sane...chewahhh..

lily lotus said...

baik punya report..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...