Friday, October 2, 2009

Sisters Forever

Alahai~ Sunyinya rumah waktu ni.

Rindunya kat diorang :(Hmm.. Mood aku memang pelik pelik je malam ni. Dah la streamyx ni dah berapa kali duk putus dari petang tadi. #%*()^Y($*^ Dengan browser yang tak pasal pasal asyik nak Not Responding je. Semua ini mendatangkan marah!

*******************

Sambung cerita.

Khamis minggu lepas, iaitu 24 September.. Takde pergi beraya ke mana mana. Bawak Mirah pergi beli barang je. Dia dah balik kolej dia Ahad minggu lepas. Itu yang menambahkan kesunyian rumah ni. Kalau tak, ada jugak orang nak dibuat gaduh :')
Pose that doesn't reflect my current mood. Hati ni macam.. Kenapa ye? Macam tak nak buat apa apa, I just wanna lay down on my bed, hugging my Opai.. and enjoying the moments. Hah! Inilah akibatnya bila terlalu lama duduk di rumah, dah terlalu selesa. Bila nak pergi tempat baru, mula la hati kau tu macam macam :(Me and Mirah. Adikku ini yang semakin lama semakin feminin :) Syian dia kalau kat rumah, selalu kena marah dengan aku, kakak yang garang ;D Aku garang pun, aku jahat pun, I still love my sisters okay.. :)










3 comments:

ezaty said...

wahh!kakak yg penyayang neyh
haha

MiSZuE said...

hehe adik ko ni lain lak ea yang
yang..nape ni..
take care kat sane ea..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

berat jek ati nk tggl uma ekk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...