Saturday, October 3, 2009

I'm Leaving..

I'm leaving again~!

Sangat pemalas mau kemas barang okay. Ini pun still unpack and repack. Oh, leaving to where??

Sob sob sob, apsal tiba tiba rasa macam jauhnya Sg Petani itu? :(
Takut 2 bulan rasa macam 2 tahun.. Macam mana ni??
Maybe sebab aku baru je balik rumah malam Khamis hari tu, tu yang malas nak mampos nak tinggalkan rumah balik..

So, that's it.. Tak taw dekat sana ada wifi atau tak.. Marilah berdoa sama sama supaya ada okay. Gilakah hidup 2 bulan tanpa internet? Nehi nehi.. Kalau takde jugak, mungkin aku terpaksa beli broadband :(

Okay, sekian sahaja pengumuman :)

U guys takecare! Love ya!









3 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cm aku dlu ade cc....xpe..ni msti adenyerrr...gov support..huhuhu....
2bln x kn mu x balek lgsg beb...

joegrimjow said...

jarang la pasni update..

Erina Asmawani said...

gudlak izza..all the best ;) jgn risau..2 bulan jap je 2..jgn sedey2 k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...