Thursday, October 22, 2009

We are Fast Lane Sdn Bhd:)

Penat. Ngantuk. (datang sini lagi bawak muka tak siap nak mengadu ngan korang :|)

Company kitorang baru lepas diaudit oleh sekretariat GEMS. Aku tengah berkonflik dalam diri ni. Nak update blog, nak share cerita dengan korang tapi malas nak transfer gambar, malas nak taip, malas nak pikir.

Aku rasa aku g rehat jap la.. haha.. jap g aku sambung :)

(2 jam kemudian...)

;P. Baru balik makan. Tengah tengah malam cari makan.. tak cukup cukup ke apa yang hotel ni dah bagi? Hehee.. Mulut aku saket :( Ada banyak ulser :( Kesian tak kat aku? Kesian la weh! Saket taw.. Sapa taw cane nak ubat ulser ni? Nak makan sakit, gosok gigi lagi la saket :(. Nasib baik tak kawen lagi, kalau tak.. Nak kiss pun saket!! Haha ;PInilah girls dalam company 6, Fast Lane Sdn Bhd. Ramai kan? Memang ramai pun, boys cuma 5 orang aje.. :)

Aktiviti malam semalam plak, kitorang deco our office. Kami buat organization chart.Mereka buat logo :). Semua orang membusy je semalam.. Seronok wat keja ramai ramai. Walaupun biasanya pukul 12 je, aku dah lalok.. Tapi yang ni sebab bukan buat assignment, mata tu bagi kerjasama sikit la ;P

Kesimpulannya, group kitorang memang best :).

Minggu ni terasa kejap la plak, tiba tiba aje dah hari Jumaat. Esok pagi nak balik rumah :).

Goodnite sweethearts! And happy weekend! :)



8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

konflik apekah...??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wehh..cbe tgk ink bwh tu..pics zaman muda mudi ko...

joegrimjow said...

banyak rakyat mesia da tido da ni

sweethOneY said...

ayein - haha.. konflik apa.. aku dok ckp konflik dlm diri je.. nk update ke nak tdur.. hahaha ;P pic mana weh? link tu bertukar2 ;P

joe - hehe.. tu la dia, ada chance nak tidur awal.. takmo :P

Dakjaat™ said...

wakakakka! statement buat aku rasa macam tak sabar jer nak kiss dia .. wakkaakkaka! nak kiss pun sakit ek? kahkahkahkah! :p

oit.. pergi beli bonjela... rawat ulser tu ... jgn beli burger benjo lak .. :p

chik star said...

panas tuh yunk,
bnyk minom air kosong ok.
tke cree.
:)

~dARlee zURiS~ said...

mana tak muka cam muffin.tgh malam pun cari makan lagi.ngegeee...

oit budak!tido lagi ke hah??

Erina Asmawani said...

adeh..sakitnya mulut kena ulcer..huhu..minum byk2 air kosong & kumur2 pakai air garam k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...