Tuesday, October 6, 2009

Legend

Sekarang ni, memandangkan aku tengah attend GEMS programme, so basically update pun mestilah pasal GEMS kan.. Jangan ada yang bosan ye? Kot la bosan gak, you have the option not to read it babe :)

So, semalam aktiviti duk dalam kumpulan, kena buat logo, pikir nama kumpulan semua tu.. Nama kumpulan kena ikut huruf yang dah dibagi pada setiap kumpulan. Kumpulan aku dapat L. Jadi, kitorang decide untuk bagi nama kumpulan Legend ;D
Haip!!! Jangan la gelakkan logo kitorang. Done in 15 minutes.. Tulisan Legend tu tulisan aku. Dah lama tak menulis, dah macam apa je jadi.My group members. :)






7 comments:

ezaty said...

yang mane satu erk??
yang kai cemin mate tue k??
telefon dri hotel k hotel
hahahaha =p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...menariks2...windu sd map...

sweethOneY said...

zaty - hoiii.. buatnya dia google nama akak, kuar blog akak.. ko menjawab sendiri ekkk.. haha

ayein - hii.. bestttttt.. sukaaa

ezaty said...

tape!
biar zati yg jawab
zati kan suke menjawab
hahaha

Redbloodsnow said...

ok ape tulisan ko tuh yang. ko akuu nyer tulis...citt. nnti la ko tgk dlm kad raye aku wat ko nnti...hehe

:D

Erina Asmawani said...

have fun there izza..member pon join GEMS ni, habis2 je berat naik 3kg sebb dia kata food kat sana heavennn ;p Jgn lupa diet tau nanti yunk

MiSZuE said...

cantekkk la..nice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...