Wednesday, October 7, 2009

Last day APE module

Setelah 3 hari attended module Achieving Personal Excellence, today is the last day. Woohoo! Last day untuk module ni ye kawan kawan. Bukan last day training. Itu lambat lagi..
Our group with the motivator, Tuan Haji Nicholas Sylvester. Best beliau ni. :)

Yang paling bagus sekali module ni aku rasa ialah beliau menggalakan kitorang to face our fear to talk in front of others. Petang tadi, siapa lagi yang tak pernah ke depan untuk bercakap including me (Hehe) are forced to give a short speech, introduce a bit about ourselves then tell the audience what are the lessons that we have learnt from this module.
Woo.. At last, I'm able to talk in front of 211 participants there. All new faces ;D Tapi kan, aku tak rasa aku nervous sangat pun untuk bercakap kat depan.. Yang jadi kalut tu bila tataw apa nak cakap.. Tapi kuatkan jugak semangat fikirkan dulu aku mengajar budak budak, sama je.. Kena berdiri depan diorang gak kan. Hihi.

Malam punya aktiviti pulak rehearsal untuk opening ceremony petang esok. The best thing is the ceremony will start at 2 pm.. That' mean I can wake up a bit late tomorrow!!!!!! ;DThis is me and one of my roomate. There are 3 of us in the room here :)Nampak tu, ada 3 nama ;p Hehe.


9 comments:

~dARlee zURiS~ said...

padan ar senyap je
bz ke?
;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jom2..kasik terjah bilek die....muahahahaha....

Redbloodsnow said...

klo lah aku kene force di bg talk in front others tuh...suke terketar² tg. sgt x suke bg speech ah.

Nem0 o0h Nem0 said...

nasib baik ko dah biasa bercakap depan student dulu kn,so xde la nk gelabah ker ape..

kalo aku,mau gak ketar lutut..heheh

Erina Asmawani said...

weewitt..kem salam kat awek gamba kedua tu..tomeyla dia ;)

lily lotus said...

dahsyat nama Tuan Haji tu..hehe

ezaty said...

nampak3
hehe

MiSZuE said...

hehe da abes da ea?

sweethOneY said...

akak zuris - hee.. aah kak, bz.. schedule penuh dari pagi ke malam..

ayein - jom~ bilik always kemas, takpe.. haha

zie - hehee.. nebes gak mula2 yang, tp mengenangkan semua tu mcm dh kenal.. so buang je rasa nebes tu :P

nemo - tapi cakap depan budak kecik ngan budak besar lain :P

ena - hehe.. dia kata, waalaikum salam :P

akak lily - hehe.. dia convert

zaty - nasib baik nampak.. klo tak, lagi 3 kali jumaat.. haha

zue - blum lagi yang.. ada lagi 2 bulan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...