Thursday, October 8, 2009

He is getting married!!


He is my best boyfriend. Betul betul kawan lelaki ye. Bukan special boyfriend. Meroyan kang sayangku tu.

And he is getting married tomorrow. Dah lama dia bagitaw, tapi aku sumpah terlupa :( I felt very bad lah.. Felt very very very bad bestfriend. Hari tu masa aku kat KL, dia call tapi masa aku tengah driving. Zatil answered his call and told him i was driving. Again, I forgot to call him back after that.. Dia selalu cari aku. Kenapa aku selalu lupa? Ee.. aku sedih lahhh!!! Sedih because not appreciate the moments before he is getting married. Dah lepas ni, takde lagi la nak makan mcd sampai senak pewot, pergi karoke sampai saket tekak, pergi main bowling pastu kena gelak sebab asik longkang.. Kenapa lah aku tak hargai semua tu.. Izam, aku mintak maaf. Aku taw ko banyak terasa dengan aku, merajuk dengan aku.. Cuma ko tak cakap je.. :( Ko layan aku baik sangat, dari matrix lagi.. Ko memang kawan aku yang baik.. Thanx untuk tu :)

Congrats sebab dah nak kawin. Esok akad nikah tu jangan ketar ketar ek ;p Aku doakan ko bahagia sampai akhir hayat. Jaga Atie elok elok okay.. :)

Aku mintak maaf kalau aku tak dapat datang kenduri kat KL 18hb ni, aku tak janji.. Tapi aku cuba ye :)

SELAMAT PENGANTIN BARU!!

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

forget ur bestfriend big day?
waaa..mmg tak blh dimaafkan!
;P

ko kena kasi hadiah best2 kat die nih.negegee...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izam...selmat pgntin baru too..wahhh..nk kawen da die..

syazana zahidah said...

happy wedding day to him ;)
hope evrything is goes fine laaa

MiSZuE said...

ohh ingtkan die da kawen hehee
congratssss

sweethOneY said...

akak zuris - ngee~ janganla menambahkan lagi rasa bersalah saya :(

ayein - tu la dia.. dah kawen dah pun kawan aku sorang ni..

syazana - hope so jugak :)

zue - hehe.. mna de yang, baru je kawen dia ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...