Saturday, October 3, 2009

Lil Gathering

Raya tahun ni lebih meriah sebab ada lil gathering bersama kawan kawan rapat. Actually diorang ajak aku dengan Kak Yong keluar pergi Ipoh sama sama. Tapi both of us can't make it. So, untuk cuba jugak curi masa bersama, Kakyong pun decide untuk buat makan makan kat rumah dia malam tu. Malam Khamis, 24 Sept to be exact.

Aku ni ingatkan nak la datang awal, nak tolong apa apa yang patut. Sudahnya, temankan adik aku shopping.. Dekat pukul 8 baru sampai rumah. Dah la aku ni tukang beli ais. Nasib baik walaupun aku dikira lambat, sebab berjanji pukul 8, pukul 8 jugak aku sampai.. Diorang yang lain tu lagi lambat.. Dekat pukul 9.30 baru sampai okay? Kalau aku taw, takdelah aku terkejar kejar sgt. Cis!

Sebut lil gathering kan.. Memang betul betul little pun. Haha. Cuma ber7 aje. Ah, janji ado.
Semua ni kawan rapat masa sekolah rendah. Actually satu kelas pun rapat. Kan masa sekolah rendah kan, kita mana ada berpuak sangat kan.. Kawan je dengan semua orang :) Yang laki baju biru tu was my deskmate. Selalu sangat gaduh dulu. Haha. Siap letak sempadan meja, boleh? Tapi gaduh gaduh pun, itu jugak member berkomplot kalau nak meniru masa test. Hihi. How I miss the good old days :')The parents. Basically, when we are bestfriends.. mak ayah kitorang pun terus jadi bestfriends jugak. Aku dengan Kakyong kawan baik dari zaman childhood lagi. And she's a dear even though aku ni sangatlah berperangai macam budak budak. Kuat merajuk okay aku ni dengan dia. Tapi our bond is still so strong, and she always there for me.. And thank you for that Kakyong..Gambar bersama edisi berdiri.

"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light."
- Helen Keller










1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...