Monday, October 5, 2009

I'm in Harvard!!

*Sticky mode sweethearts!! Please scroll down for the new entries. Tenkiu ;D*Hee~ Dah sampai Sg Petani!
Nasib baik ada wifi okay. Aku yang silap la ni ingatkan hotel tah pape. Kekeke ;p Tu lah, lain kali jangan underestimated ;p

Dan dengan ini, saya mengumumkan update akan berjalan seperti biasa!! Clap clap clap ;D

Tapi aktiviti pack gila okay. Aku tengok time table dia dari pukul 7 pagi sampai pukul 10 malam baru habis. Bermula life as a student again.. Bezanya masa belajar kat U hari tu, takdelah pack macam ni ;p

Oh~ pada yang terpinga pinga tanya aku pergi mana, buat apa and bla bla bla.. Sila rujuk entry ini puhlis :)










4 comments:

joegrimjow said...

tunggu sana kejap bley?
hoho

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeahh..xde laa sangap x de wifi....

lily lotus said...

hehe..haa jgn merendahkan apa2 yg sedia tinggi..happy blogging!

Redbloodsnow said...

Hahaha...sokka ler tuh ado line. leh ler gak update blog n bloghopping kan yang

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...