Tuesday, September 1, 2009

Selamat Kembali ke Sekolah.. Hehe

Morning semua! :)
Pagi neh hujan.. Liat betul nak bangun sahur, tapi tetap bangun jugak.. Hihi

Hari neh dah mula sekolah..
Budak-budak sekolah, selamat kembali ke sekolah.. ;p
Macam mana agaknya sekolah korang? Kelas korang? Cikgu korang? Mesti korang rindu kann.. Mesti teruja nak pergi sekolah pagi neh kan.. Hahaha.. Bluwek!

Adik aku pun, hari neh nak sekolah.. semalam lah baru basuh kasut lah apa lah kan..
Kerja sekolah pun pagi neh lepas sahur baru buatSabar aje lah.
Penat aku membebel dari semalam suruh buat kerja sekolah.. Pagi neh jugak dia siapkan. Huhu
Takpe, asal belajar pandai sudah.. Hehe

Agak-agak aku time sekolah dulu macam neh ke?
Aku sendiri pun dah lupa.. Kalau sekolah rendah tu, dijamin kerja sekolah memang sentiasa siap. Tapi kalau sekolah menengah tu, nak-nak lagi masa sekolah asrama dulu, err.. Macam kerja sekolah aku tak pernah siap je.. Tehehee :D

Korang,

Hujan neh. Hehe.
Macam best je kalau tarik selimut kan kan kan?

Haish, manalah pipi tu tak makin kembung! Duh`'

Eh! Lupa lak..

Semalam bekas anak murid aku bagitaw, hari neh start trial SPM kan? So, pada calon-calon SPM yang membaca entry ini, Good Luck okeh! :)









10 comments:

Erina Asmawani said...

rinduu zaman sekolah.samalah ngan caca, baru buat homework mlm tadi..pagi td punyalah excited gi skolah..kul 630 dah mintak anta gi sekolah..huu (T__T)

Tu kenapa bertampal dahinya tu izza?

Dakjaat™ said...

ooo .. trial hari ni .. :)

nanonano said...

oowhh tenkiu2,
seb bek terbace entry mu,
nk wish luck ke along !
:p

MiSZuE said...

cute jek lia

herm...hujan da benti da ni hahaa

lily lotus said...

yer! selamat bersekolah kembali..jgn ponteng2 puasa kpd mereka juga..hehe..

Shafie said...

sy pon rindu sekolah n cikgu..tetiba..haha

pagi baru buat keje sekolah ek..haip..
teringt dlu2...ops :P

pp za kembung ke? hehe..
tgk pic ckit ;ppp

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cikgu izza bilee nk kembali ke skola..??

Nem0 o0h Nem0 said...

hari ni pun start trial pmr.. =p

sweethOneY said...

ena - tu lah dia.. pagi2 pas sahur br nak wat homework.. hehe.. tu saje semalam dia ckp badan dia panas, saje tempek coolfever.. hehe

dakjaat - aah :)

nano - hee.. wishkan sekali! good luck along!

zue - ahh.. i tidur tadi sangat sedap.. sambil peluk opai.. awummm.. haha

kak lily - hehe.. tak ponteng eh kak

shaf - rindu cikgu mana neh? :P takde gambar lah.. kang amik gmbr muka sememeh pagi2, org terkejut lak.. ahha

ayein - cikgu izza dah pencen.. haha

nemo - oh ek?? oo.. br taw :)

Redbloodsnow said...

motif nk jaja abg fifie ler tuh..lalala. terlior weh aku tgk sr korg tuh. lame giler x mkn SR :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...