Monday, August 31, 2009

Jom!

Selamat pagi semua.

Selamat Hari Merdeka yang ke-52.. weeewit!

Uii.. Seronoknya hari neh boleh sambung tidur lepas sahur dengan solat Subuh kan? Eceh, poyo je aku. Padahal hari-hari pun boleh buat macam tu. Haha.

Hari neh nak buat apa ye? Dah naik bosan lah hari-hari duduk rumah. Tapi kalau tak duduk rumah, nak duduk mana lagi T_T Hee, find a job.. A good job! Ya, betul! Pandai korang bagi cadangan untuk aku.. (Padahal sendiri yang mengutarakan cadangan begitu.. Haha)

Err.. Apakah yang aku nak tulis tadi sebenarnya?

Ohh.. Aku cuma nak ajak korang sambung tidur balik je. Jom!

ZzzzZzzZzz..

Eh!

Chop!!

Ada ke kawad merdeka tahun neh? Aku dah naik confuse ada ke tidak neh? Tapi, kawan aku cakap diorang join kawad tu, cumanya takde kawad lah.. Cuma perhimpunan aje. Due to H1N1 case lah neh..

Okay.

Jom.

Jom pergi mana?

Jom sambung tidur lah!!

ZzzZzzZzz..








9 comments:

Monalea said...

sweet dreams.anak dara tak leh bnagun lewat sgt tau....

chipsmore said...

selamat menyambut hari merdeka ;)

joegrimjow said...

merdekakan tido

:: p R i n c E s S _ N :: said...

merdeka!!!!

ini q i L L said...

tido mmg nikmat
selain mkn. hehe
;p

Erina Asmawani said...

Happy merdeka izza ;)

sweethOneY said...

kak mona - hehe kak.. kadang2 je :P

chipsmore - selamat menyambut hari merdeka..

joe - alamak! susah tu

ayein - merdeka!

qill - yess! saya sokong dengan sepenuh hati :D

ena - hee.. happy merdeka ena

Shafie said...

merdeka!.. :D

oh jom tdo :P

tu r sapa suh duk umh..haha

Redbloodsnow said...

Happy belated merdeka day, cyg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...