Tuesday, September 1, 2009

Secret Recipe

Ini cerita hari tu. Hari interview tak jadi tu ;p Tapi baru nak keluarkan, terlupa.. Hihi

Sebelum pergi KL lagi hari tu, dah berjanji dengan abang neh nak berbuka sama-sama sebab dia kerja kat KLCC, dekat je dengan Menara TA tu. Pada hari kejadian, iaitu hari Jumaat yang lepas.. dapat lah jumpa abang neh selepas 2 tahun kot tak jumpa. Eh, ye ke 2 tahun? Entah, tak hengat sudah aku.. HihiAbang saya. Abang Fifie. Single. Hehe.. Motif bagitaw status? ;p

Jenuh tawaf KLCC tu duk cari tempat makan yang available. Balik-balik, semua fully booked. Haha, fadan muka. Sapa suruh dah taw nak bukak puasa kat mall, tak reserved tempat kan kan kan? ;p Bluwek!

Last choice, pergi Secret Recipe. Signature place dari dulu lagi. Hahaha

Dah nak dekat waktu berbuka neh kan. Kira takdelah kejam sangat kan kalau aku letak gambar makanan kan kan kan?Lemon tea dengan mixed fruit yogurt shake. Kemain nama. Senafas nak sebut. Haha

Gelasnya tinggi betul. Susah nak minum. Lamb stew. Favourite kat SR. Tapi makan banyak-banyak, muak deh.Mode : Good girl. Behave ok. Senyap je tunggu waktu berbuka.Mode : Good girl gone Sengal! Haha.. Bosan lambat nah waktu berbuka. Kekeke

Lepas tu, saya menjakun dengan camera filem. Antik :DJakunnya saya. Kagumnya saya. Orang tak biasa jumpa benda-benda aneh macam neh la. Jangan pelik ye korang. Haha. Kagum ahhhhhhh camera neh. Nak amik gambar, pandang dalam camera tu. Nanti dalam tu dia reflect image yang kita nak amik. Cool, cool! :D HihiModel camera. Sendiri lantik. Haha











7 comments:

ezaty said...

smpai hati u ta jumpe ai kan
HAHAHA!

Shafie said...

haha...sampai ati u gak..tetiba.. :P

wah..za begitu teruja melihat camera yeh..huhu

sy berkenan kt nikon tu. :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshh gilerr ade org layan nk bgambo kann...

Nem0 o0h Nem0 said...

macam sy kenal jek lelaki tu,tapi sy lupa nick name dia la..
nmpk cam dia bertambh kurus,betul ker?

babe,gmbr muka ko yg kedua tu,aku ingtkan nyna..hehe

sweethOneY said...

zaty - yolah.. nnt i datang la jmp u plak.. asik-asik u je, nnt orang lain jelesh!

shaf - hehe.. :P tak pernah pegang camera gtu :P tu nikon80.. besar gabak kann

ayein - hee.. tu lah.

nemo - hee.. bigbro kt ireans :) aah, aku pun gtaw dia hari tu, dia dah makin kurus :)

Erina Asmawani said...

yg pic last tu kamera pe izza? old skool je rupanya..tapi nice ;)

sweethOneY said...

ena - tu camera filem.. unik sgt :) suka.. camera tu guna filem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...