Wednesday, September 9, 2009

Salam Ramadhan

Semalam aku telah buat aktiviti tak malu (lately neh asik tak malu je, ape kess??) iaitu google nama sendiri. Ngahahaha. Sangat takde keja!

Lepas tu, terjumpa Salam Ramadhan kat laman web berita harian. Eh Eh! Macam kenal je gadis itu.. Eh Eh! Macam nama aku je tu!! HihihiCik Kak Nur Zatil Iman!! I miss u so muchhhhh! Beliau dah pulang ke Malaysia untuk bercuti pun 2 minggu lepas kot? Tapi tak sempat nak pergi jumpa lagi T_T Dah tu, semalam terjumpa benda alah neh, terus lah texted her. Sekali Gg pun ada dengan beliau. Huwaaa! I miss both of u so muchh ):

Lepas raya jumpa eh? Ke time cuti sekolah minggu depan neh nnt eh? Err.. time is a factor lah sekarang! (Padahal duk saja kat umah je ;P) Bulan-bulan puasa neh kan.. tak berapa seronok ar nak jenjalan.. Hmm..

Korang, selamat berpuasa di hari yang ke.. Err.. Err.. Tak hengat!

Tak lama lagi dah nak raya.. Yeay!! :D

Ada sapa-sapa yang kena beraya di perantauan ke tahun neh? Hihi









8 comments:

ezaty said...

wah!blaja kat UK tuehh!
ahaha
ini k yg dibatakkan tadi tuehh
ouhhhhh!
ahhaha =p

riena said...

riena dah agak dah mesti izza sebab sahur tadi baca paper ni ternampak ruangan tu dan ternampak nama izza...wahhh bestnya ada member study kat oberses...hehehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mai laa yunk nek kl ni...sopim jln tar yokk...

Erina Asmawani said...

kembar chika ni study course apa kat sana yunk? (eh..sukahati je kembar chika ;p) bestnya main snowwwww..ley buat abc.hahaha

Redbloodsnow said...

HEHEHE...aku pnah gak googles name sendiri kooo...haha. ooo dh balik dr UK ea zatil.

send my regards to her ea. lame giler aku x jengah blog die...

Mrs Shaka said...

my bestfren same U ngan zati :)

Gg said...

wakakakaka!!! Nur Najiha Jamal??
tak boleh belah weii nama aku?!!
heee, anyway, the ucapan was a bit different than the newspaper version punyer.it says
"Salam Aidilfitri khas untuk ahli keluarga di Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Melaka. Ibu bapa saya, Saridah dan Abu Bakar. Tidak lupa Izzatul Azma dan Najiha Jamal yang sentiasa menyokong saya. Ampun dan maaf dipinta jika tersalah laku mahupun tersilap kata. Daripada Nur Zatil Iman Abu Bakar di ...., UK."

p/s: ...is her add kat UK.

but d same picture it is.
bila nk nek KL??
^_^

Shafie said...

jauh tu kn kalau beraya kt sane..

ngee tu r..nextweek da nk raya ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...