Wednesday, September 9, 2009

Happy Birthday Lil Bro!

09.09.09.. Cantik gila tarikh neh kan?

Kalau bukan sebab bulan puasa and weekdays, mesti ramai berebut-rebut nak kahwin tarikh neh.. Hiks!

Anyway, 9 September merupakan hari kelahiran adik lelaki tunggal aku yang sorang tuh, Mat Arip! Genap berumur 13 tahun adik lelakiku itu.Arip! Happy birthday ek.. Anggaplah Oreo Cheesecake di dalam fridge itu hadiah birthday dari aku. Haha. ;p

Jangan nak degil sangat. Jangan suka malas. Jangan suka menyakat adik. Jangan suka menyakat akak. Jangan asik nak main game je okay.

Happy Birthday again! :)








8 comments:

nanonano said...

ko msuk tandas laki ke yang???
huhuhu :p

Erina Asmawani said...

Happy beday to arip..jeng jeng jeng..
dah besar dah, ley jadik bodyguard yong ni..hehe..tula, tarikh arini cun kan..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku nk 10.10.10..hantaran 10,101.01....tp bab hantarn mmg x laa kan....date tu..we'll c..

atty's said...

selamat harijadik arip

MiSZuE said...

happy befday arippp!
nak hadiah p jek mintak kat yong ko tu hahaa

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! lawa giler date buffday arip ek yang. happy buffday arip :P

fiza_sensei said...

izza, kite terpikir benda yg sama pasal 090909 ni. tapi sumpah tak tiru ayat ko. kebetulan sama pas dah post entry 1 jam yg lalu. otak kita sama. hahahha

Shafie said...

epi besday arip...heee
sori lmbt... ;ppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...