Monday, September 7, 2009

Roh rajin masuk dalam badan. Bawak kereta mak pergi cuci. Tapi cuci kat kedai jer lah kan.. Idak lah rajin bulan-bulan puasa neh nak main air ngan sabun.. :D
Yang merah tu ek. Bukan yang AFN **** tu.. Hihi

Aku suka cuci kereta kat sini. RM10, cuci luar dan dalam. Mungkin macam mahal sikit, tapi lepas tu kereta ko memang bersih lah.. Kilat-kilat gitu. Hahaha. Carwash neh yang sebelah BP tu. (Err, untuk bagitaw orang-orang Kuala Kangsar je ;p)

Nampak tu mamat yang tengah cuci kereta tu. Dah cam muka aku as a regular customer.. Hihi. Dah tu suka sangat menyembang tanya anak murid ok ke, best ke kerja cikgu n bla3.. Terpaksalah bagitaw, I dah bukan cikgu lagi ye sekarang. Hihi. Dulu masa 1st time pergi cuci kat sini, kereta aku penuh dengan set-set soalan exam. Yang aku rasa tak selesa sangat pergi kali neh sebab kawan-kawan dia duk panggil aku neh GF dia! Apakah..

Kali neh pergi, masa nak balik tu.. Dia tanya

"Puasa tak neh?"

So, aku jawablah..

"Puasalah."

"Bila nak bukak puasa sama neh?"

Haha, senyum je.









9 comments:

lily lotus said...

phewit cantik keta..mcm tuannya..hehe

~dARlee zURiS~ said...

ada admire ke?
ngegeee...
bagus pe.leh cuci kete hari2 ti
;P

bila kita nk buka sama ek?
lalalalaa...

AmY-AdLi said...

ayat nak mengorat tu...
hhuhu

Erina Asmawani said...

hikhik..kena ngurat ngan carwash boy..ley dapat free la gini ;p

ezaty said...

senyum tandanya mahu tueh!
ahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku pon br cucui kete..apak aku teman..huhuhuu

Redbloodsnow said...

hahahahha...sempat lg ko ngorat ek abg car wash :P

MiSZuE said...

pasni leh jadi mem car wash hahaa

Shafie said...

kwn2 dia usik ek :P

sy nk tny r..
bila nk buka puasa sama ni..
motip: dpt tgk izza senyumm..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...