Friday, September 4, 2009

Penyakit M

aktiviti terbaru di rumah :
Buat kuih neh.. Aku tataw apa nama dia, yang penting aku suka :DTapi bukan aku yang buat, mirah yang buat..
Aku tak reti, so jadi tukang tengok je

Hihi.

p/s Jadilah update macam neh, dari tak update kan ;p










13 comments:

joegrimjow said...

m=makan?

buchuk said...

sedap ! simpul kasih !

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sapekah mirah???

Mrs.Ellmo said...

blog awak sangat comel...camne nak buat blog comel camnie?boley ajar ke?

kojah said...

ingtkn kamu yg buat...hihi

lily lotus said...

cuba pintal pattern lain plak..hiks

sweethOneY said...

joe - M = Malas!

buchuk - owhh.. tu ke nama dia.. hihi

ayein - adik aku number 4 :D

mrs ellmo - hihi, comel ke.. thanx.. sebab just buat 3 columns je.. takde letak background ke apa ke :)

kojah - hihi, kita tak reti ar.. (tak reti leh blajar, tp.. hihi.. :P)

kak lily - pattern ini pun idak reti.. pattern lain lgi ar :P

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

itew namanya simpulan kaseh...hihihi!!
sedap kn...
salam kenal...
;)

Erina Asmawani said...

tu namenye popia simpul goreng yunk..nak sikit..pos kat sini ;p

Shafie said...

adeh..
igt za yg buat :P
xpe la..hulur2 cni ckit.. hehe

sweethOneY said...

cik lady - owhh~ baru ku taw nama itu.. patutlah mcm penah dgr. hihi.. salam kenal gak :)

ena - ha.. neh version lain lak ena kasik nama.. hihi, yg penting kuih neh sodappp kan! ngap ngap sambil tgu tetamu dtg beraya.. wahhh!

shaf - hehe.. tak reti buat lg takat neh :P

:: Feez_Mior :: said...

iya.. name kueh neh simpul kaseh..
dlu makcik pn ade gak wat..
agak snang rasenye..
tp feez xpenah try lg..
;p

Redbloodsnow said...

popiah tuh kan yang..aku rase cam nk watkan popiah ler wat raye karang..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...