Thursday, September 3, 2009

Interview

Hye!

Aku baru balik dari Butterworth neh :)
(Ceh, buat Butterworth macam kat sebelah rumah dia je..)

Hihi, baru aku taw rupanya Butterworth tu memang dekat pun..
1 jam 15 minit je drive dari Kuala Kangsar ke Bagan Luar

Pagi tadi, pukul 10 ada interview dekat Jabatan Tenaga Kerja, Butterworth
Sampai sana dalam pukul 9.15, awal kan.. Sangap menunggu.. Huhu
Ayah temankan aku drive tadi, thanx ayah :)

Interview yang aku pergi tu under program GEMS
Sapa-sapa yang ada Degree in any field, berumur 27 tahun ke bawah serta masih bujang (yang dah kawen, aku tak sure.. sile jenguk TnC sendiri, hehe) boleh lah apply untuk join program neh..

Klik sini sapa yang berminat :)

Hihi.









8 comments:

nanonano said...

geram je aku nengok mu kai shawl je..
melekatttt..
jeles !

eyh... gud luck yep !

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ko join GEMS tu kerr..??

Luth Textile said...

oo dekat je tmpt tu dengan rumah ai..

y a n said...

ehe . GEMS (: gud luck ya

lily lotus said...

jauh tu..dari KL..hehe..akak doakan semoga success yer!

jejakalkindi said...

semoga berjaya...

sweethOneY said...

nano - hihi.. awatnye yang.. cuba la kai gak.. mu kai jd cane?

ayein - klo dpt, nak join arr..

luth - ekk? org penang ka?

yan - thanx :)

kak lily - hihi, tp dari perak dekat kakkk :P

bro fisol - thanx :)

Shafie said...

itu peluang bgs..huhu
amboi pic dia...
seolah merenung tajam..cewah.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...