Monday, September 14, 2009

Bengang La Neh!

Halloooo~ :)

Camne hari Isnin korang, apsal aku neh rasa sekarang hari-hari lemau aje. Hoho. Tak best.

Tapi hari neh, received something that brighten up my day.. Woot! Woot!!

Happy tu satu hal lah.. Sebab dapat surprise parcel dan kad raya. Woot! Woot! (Again! ;p) Tapi tak sempat tengok sapa yang bagi lagi, hatiku dah panas mendidih-didih. Actually waktu posmen tu bagi pun, dah panas hati. Sebab apa?
Macam tu lah keadaan parcel masa aku terima tu! Terbukak okeh! Keji arrrrr orang pejabat pos neh. Apsal ko bukak-bukak barang aku?? Keji.. Keji! Tak amanah taw bukak-bukak barang orang.. Posmen tu kata memang gitu. Malas nak kecoh-kecoh, sebab kerja dia cuma menghantar surat je kan.. Mungkin bukan salah dia parcel tu dah terbukak. Entah sapa-sapa yang duk kat pejabat pos tu yang tak amanah sangat tu.. Ingat ada dadah ke dalam tu?Tengah dia memang dah melopong macam tu. Nampak kesan gunting tu. Tapi ada cubaan nak lekatkan balik. Dengan stapler! Tapi tepi je la ada stapler. Yang tengah-tengah melopong tu, ada kesan stapler yang dah tertanggal je.

Bengang taw :(

Grr!!

Actually neh barang Na mommy-to-be yang bagi. Thanx cayam~ Orang lain dapat kad raya, I dapat baju raya lengkap dengan selendang lagi. Hihi. Saya suka. Terima kasih cayam~ :)










10 comments:

nanonano said...

mu !
patot report gtu..
eeeee jaat !
marah neh !

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ak elah...jahat btl posmen tu..klo aku pon geram gak...perghhh...baju spasang gtu..kelass nyahh..

ezaty said...

naseb ade ag arnn barang tuehh

JMR said...

giler r org pos nh..tak amanah lgsung..dh la byr duit pos kan

-eLyNhere- said...

eyyyyy....... x report ke???

bengang gilerrrr... apehal die nak bukak2 lak?? tukang antar tu pon xleh la bgtau alasan "tak tau"!

pos malaysia ade hak ke bukak parcel org camtuh??? pastu xde say sorry ke ape ke reason at least??

perghhhh mendidih ok! adoiiii xleh do sumting meh???

Shafie said...

pertama nk jeles dlu..
sbb sy pon nk sesuatu.huhu

kedua...
yeh2 sy pon nk join bengang..
itu tidak patut.hehe.

ketiga..
pe kbr bear :P

p/s: raya t leh r bergaya ngn itu ek..hihi..cm lah shaf lak yg bg.. ;pp

sweethOneY said...

nano - i geram yu! :( tapi thanxxxxxx.. lebs u!

ayein - tu la.. bengang nye psl, dok snap2 gmbr.. bukak parcelnya kemudian.. hihi, tu la.. nk buat baju raya tak kot.. simpan dlu la

zaty - aah, kot x smpi.. lagi meroyan

JMR - erm.. tu la.. semlm dh la br berkira2 nk pos somthing kt kwn guna pos express. kena camtu trus cancel.. guna pos laju la lg selamat

elin - tu la elin.. trus cam ilang kepercayaan je.. padahal before neh mmg trust je if nk send guna pos expres..

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! best nyer, dpt baju serta selendang lagi tueee..syiokkk weh..hehehe. bek ati sungga na tuh ea :)

a'ah lah yang..keji giler org yg x amanah tuh. boleh pi bukak..cittt!!!

atty's said...

tak amanah..kan .sapa punya keje lah.

MiSZuE said...

kuang aja la..mesti pompuan ni hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...