Monday, September 14, 2009

Ada Petua?

Bawah mata ada dark circle t_t
Tak suka. Tapi sapa pulak yang suka kan? Hihi
Neh akibat selalu jadi kelawar malam la neh.. Err, ada pulak ke kelawar siang :|

Dah nak raya neh, takmoh la mata lebam pastu ada dark circle gini. Kang nak raya rumah mertua kang, dah terkejut beliau. Haha. Bluweks ;p

So, amik inisiatif sendiri.. Tah website mana aku bace, kata kalau letak uncang teh, dark circle boleh pudar.. Menjawablah aku tiap-tiap kali bancuh teh, jadi tukang kutip uncang tu. Hihi
Dah macam spek mata orang lama-lama je aku tengok. Hahaha

Ada petua lain? Err.. Selain dari mendapatkan kembali waktu tidur yang teratur. Hihi










7 comments:

MiSZuE said...

ha nak ckp gak..tido kene cukup..hem pakai krim lah kot hehe

hey yang lame x ketemu !
hehe

Erina Asmawani said...

pakai eye cream la yunk..yg reducekan eye bag & dark circle..brand loreal berkesan ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

timun ko hiris nipis2...aku pnh wat less than 1jam b4 make up tunang...bkesan!!

Dakjaat™ said...

macik aku kata .. ko pakai tanah liat.. habis cerita..

nanonano said...

na pernah gune timun hr tu..
konon nk bg segar mate
alih2 tgk de biji2 keliling mate
maybe kene getah timun ke hape xtao la..
gatal !!
lepas pd tu trus serik tamo bt ape2 da kat muke..
huhuhu bahye..
:p

sweethOneY said...

zue - hihi. hr neh dpt tdur yg cukup. yeay!

tu la.. lama x ketemu. sob3

ena - ehhh? mahai x yang? hr tu tgk krim mata olay.. rm54++ tataw elok ke x..

ayein - selalu gak pakai timunn.. tp nape x penah nmpk kesan.. hoho.. x cukup lg kot tu.. hehe

dakjaat - yeke.. tak sanggup nk letak tanah liat.. hehe

nano - muka mu dah elok licinnnnnnn la.. xyah nk usik papee

Redbloodsnow said...

Rajin giler ko berpetua bagai yang. kalo aku..mmg dark circle aku x pnah nk treat...dasar pemalas aku kan..hehehe


:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...