Thursday, August 27, 2009

Yang Mana Satu Yer?

Selamat pagi dunia!
Hehe.. Hari ini bangun sahur, yeah!
Hari ini bangun sahur, yeah lagi!
Sebab hari ini dah start puasa, yeah!

Okay, cukup beryeah yeah di pagi hari. Bawak bertenang. Haha

Hari ini banyak benda to settle down. Seperti yang telah saya listkan di dalam reminder di atas. Notice tak? Niat hati pukul 8 dah nak keluar rumah setelkan semua benda. Tapi saya dah mula menguap-nguap manja neh. Adeh~

Pembaca sekalian,
Baik hati tak hari ini? Nak mintak tolong neh. Jangan risau, bukan mintak tolong pasal kewangan ke apa, jangan risau okay. Haha. Tapi, nak mintak tolong bagi pendapat. Ataupun mungkin boleh cakap pendapat, tapi masih berciri kewangan. Please give me your 2 cents. Hehe

Neh ha! Nak tanya, aku patut print gambar manakah untuk dijadikan gambar passport? Walaupun gambar tu tidaklah berciri untuk passport sangat kan ;DIZZA A

atauIZZA B

Oh~ gambar B berciri fake sedikit iaitu kulit kelihatan seperti sedikit siang (read : cerah). Haha.

Terima kasih pada abang-abang tukang edit yang hebat dan baik hati tolong editkan gambar untuk saya. Hehe. Kipas sikit. Ngahaha ;p Gurau je okay

Nak taw sapa abang-abang tukang edit tu? Pergi lawat mereka okay. Terima kasih Abang Fairuz yang sweet. Terima kasih Abang Fifie yang manis (bukak website dia, ada gambar gadis berpakaian separuh terdedah dengan aksi menggoda sedang pegang sepanduk "under construction". Sheksi yu! Haha). Ngahaha. Kipas lagi. Cukup Izza cukup!

Eh!

Jangan lupa tujuan asal entry ini. Mintak pendapat ye. Terima kasih didahulukan (:









14 comments:

Bapak said...

Bapak pilih izza B

mrs.miera said...

yang B tu cantek yang.. nampak kesiangan sket... hahahaha

~dARlee zURiS~ said...

kau nk buat pe gambar tu?
kau kasi gambar B..ti org tu belek kau atas bawah pulak
ngegeee...
tp...aku sokong B!!!
yeahhhh!!!
;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

A tu nmpk oRi...size pOn ok...tp kasi lite2 sket r cm B ke...

-eLyNhere- said...

ala.. mesti la yg B yunkkk!
utk passport maaa... tade hal la fake ke ape ke..

print yg B tau! *_^

ida sazarina said...

yup..
i choosed da 2nd one..
u look really great.. =)

MiSZuE said...

hehe muke yg suci bersih
i choose num 2 tau!

hahaa

nanonano said...

emmandangkan mu sdiri yg ckp gmbar 2nd tu cm fake sket,
so ai pilih 1st tu,
nmpak kecirian gmbar pasport yg ory
:p

Erina Asmawani said...

ena choose A sbb more natural..tapi B nampak lebih comel..hehe..mmmm...A ke B eh? A lah..natural + shweeet ;)

Redbloodsnow said...

yayy...aku taw ko nk watpe ngan gambo tuh yang.hikhikhik..

of koz aku soh ko amik pic B yangg oiiiiiii..BBBBBBB yee


:P

lily lotus said...

dua2 ok..tp akak go for B..

Anonymous said...

g edit laen laa..
xleh?

sweethOneY said...

to anon - nape? dua2 buruk?

to the rest - thanx ya! <3

Shafie said...

sy rs B ok kot..
tp ni da terlmbt bg pendapat..haha..
nway cumel je ayt 'menguap manja' hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...