Tuesday, August 4, 2009

time to say goodbye

uiks~ kejap aje udah sampai ke entry hari terakhir di kuching
sob4, berat hatiku nak meninggalkan bumi swak taw.. ececehhhh ;p
flight pukul 8.50 malam, hari selasa bersamaan 28hb july

tapi, kami dah keluar rumah pada pukul 2 petang
sebab? ada misi yang tertangguh lagi ;D
hee.. kek lapis belum beli lagi oi!!

so, pergi beli kek lapis dulu..
and then dah habis memborong kek lapis
terus gerak nak pergi makan kat the spring
kalau dah pergi foodcourt the spring, masing-masing tuju kat madam tang's je..
zie lah neh mempromote kemain hebat.. hihi
tapi memang sedap pun laksa swak dengan beef noodle dia
berdarah idung makannnn.. hehe

perut dah kenyang, nak pergi airport macam awal sangat lagi
so kiki text, pergi jalan-jalan kat taman sahabat jap
cantik taw taman sahabat neh
tapi tataw nape aku masa neh mood lemau betul lah..
zie pun sama, masing-masing mood tidak ketahuan T_Tha, ada satu lagi kejadian masa kat taman sahabat neh
fea dengan zie pergi toilet.. so aku dengan minie duk dalam kereta tunggu
lepas tu minie matikan enjin, dia ajak lepak luar..
elok je aku keluar, tutup pintu..
tengok muka minie menggelabah!!
rupanya aku tataw la buat kali yang keberapa, dia lupa nak cabut kunci!!!
hahahaha.. amek koooo.. nak sangat suh orang keluar cepat-cepat kann..
kan dah tertinggal kunci kat dalam kereta.. ;p
(ek ehh.. suka pulak dia.. haha, padahal minie dah gelabah sebab kena kejar masa nak pergi airport ;D)
nasib baik kiki ada taw masa tu
so, minie pergi naik kereta dengan kiki pergi kedai stationery beli pembaris
macam mana guna pembaris nak bukak kunci pintu tu, aku pun tataw
tidak sempat menyaksikan kejadian tersebut.. haha
yang, ko ingatkan sikit abg su ko tu.. lain kali jangan careless sangat ;p

ok, sekian selingan cerita
jom sambung tengok gambar ;Dek ehhh... ingatkan ada banyak lagi gambar nak share
rupanya itu aje.. hahaha
dah kata aku dengan zie mood hilang ke laut masa nehkiki dengan fea lah seronok bergambar..
sesuai taw dorang berdua neh..
masing-masing pandai posing ;D

dalam pukul 6, kitorang dah gerak pergi airport
jalan jammed pulak tu.. sabarrrrrr
sebab awal lagi kan, sampai airport pun awal lah..
behind the scene ;p
hehehe

lepas tu, pergi temankan kiki makan KFC
siann dia, tak makan lagi terus nak temankan kitorang kat airport.. tenkiu yang!
tilla pulak tak dapat nak hantar ke airport sebab dia OT.. takpe, tak kisah pun yang.. u dah spent masa dengan kitorang sebelum tu pun dah cukup baik taw.. tenkiu jugak!

masa pergi check-in luggage,
aku dengan fea punyalah risau
takot overweight ;D
nasib baik luggage kitorang cuma 13 kg jeeee
dalam hati dah kira-kira neh berapa nak kena bayar kalau overweight.. hihiit's so hard to say goodbye
kejap-kejap karang kiss balik, salam balik, peluk balik
habis la kiss pipi kanan, pipi kiri, hidung, dahi.. tinggal lips je tak boleh nak kiss.. tetttt!!
hahaha ;p
(sebab tu lah aku dengan fea jadi the last passengers yang masuk dalam plane, nasib baik tak kena tinggal.. hahaha)

zie yang paling cengeng ;p
dia yang mata berair dlu.. hehe
i love uolls okey~

ha, mana zue..
meh sini kau aku nak kiss jugak!
jap g sentap pulak! pergi geng dengan si sentap nun ;p
ops.. matik aku kena balik jap g.. ;D
yang~ i miss u toooo.. minggu depan kita jumpa okek, i lebiuuu..

landed at LCCT lebih kurang pukul 10 malamthanx pada semua yang menjayakan misi kembara kuching kami pada kali ini
hihi

yang!! yok turun KL pulak okey tahun depan..
aku tunggu!!









11 comments:

pwincess AJA said...

thanks god.
N3 sal s'wak dah habes kat blog neh.
xsakit mate N xmenJELESH hati ble bc.
hahaha.=PPP

lily lotus said...

selamat kembali ;)

ini q i L L said...

mst dah pandai klaka bhs swak ni
hehe

Shafie said...

ooo..nak balik dah...
tu r..jom turun kl zie..
ngn izza sekali..hehe :D

sweethOneY said...

aja ; hehe.. jgn thanx god dulu.. ada lg final one lepas neh.. hahaha

kak lily ; hehe.. dh smgu dh kembali ;D

qill ; hehe.. mek tak bape reti klaka bahse swak agi.. simple2 mek reti la.. hahaha

shafie ; hehe.. mgu depan sy turun kl

arnirina said...

ingat tadi nak say gudbye ape tadi..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pic kiki & fea tu cun r beb...

Redbloodsnow said...

Huhu...harus aku cengeng dulu yang. aku kan ratu air mate..hahahah. Serious yang...cedey banget aku time tuh nk let go korg taw :(

xpe...next year turn ko lak ea yg nangis time anto aku ke airport nnti ek..hahahaha :P

~dARlee zURiS~ said...

fuhhhhh!!!akhirnya....
babai....
ngegeee...

pasnie turn i pulak ye
lalalalaa...

Nem0 o0h Nem0 said...

suka tgk gambar korang ni,semua cantik2..

MiSZuE said...

hahaha
apesal name aku ade plak
hahaha
xsentap ah!
blueksss
zaty jom geng!
hehehe

ko ckp lebiu kat sape ni cayam???
hermm nk jawab boleh
ok!
lebiu toooo~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...