Wednesday, August 5, 2009

jamu mata entry ^_^

okehhhhh... final entry!!
(ting.. ting.. ting.. tak paham kenapa kena ada bunyi loceng pulak..)

benda yang sempat aku makan di sarawak
yang selama neh dok tengok aje dalam blog zie ;D

mula dengan air neh lah
pasal tiba-tiba ada gambar air neh sesat lam folder ;pnescafe shake float
sedapppppp wa cakap luuuuu

liza's gourmet di jalan haji taha
mee kolok tak berapa nak nangis
terlampau banyak, lepas tu ada ke pulak daging tu rasanya manis sangat
kat liza's gourmet jugak
not recommended to try

nak makan mee kolok best, pergi kat benteng
kat situ sedappppp
nasi ayam kat grill mama chicken
nangisssssss.. sedap ;D
itupun bukan aku yang order, zie punya..
i curik-curik makan je.. hehe
tapi, memang sedap!laksa sarawak!!
takkan pulak pergi sana, taknak try kan?beef noodle kat madam tang
madam tang neh terletak di foodcourt the spring okeh
pandai-pandai lah korang cari kalau nak rasa lah
ini pun sedap ;Dmi tomato.. aku tataw lah kat semenanjung neh ada ke tak
tapi kalau kat kampung aku neh, mi kicap ada lah!haaaaa.. AYAM PENYETTTTTT!!!
nyamannnn tok..
sedap.. suka ayam dia, garing..
tapi sambal dia, berapi kooo.. boleh jadi naga lepas makan
haha.. srious sambal ayam penyet pedas gila

oh~ ini dimakan kat family cafe
lastly.. sapa yang kenal apa dia neh???
aja, akak taw ko kenal.. duk situ diam-diam.. haha
neh lah umai obor-obor
sedap okeh.. aku suka lah.. korang, aku tataw lah ;p
aja, jangan maraahhh ok.. akak pun tak dapat nak bawak balik obor-obor neh
nanti kita p PD tangkap obor-obor nak? ;D

ini homemade punya taw ;D










14 comments:

Redbloodsnow said...

whoaaaa!!!!! tang obor² tuh mmg kompom nangis mate darah aja nengok..hehehe. xpe ja, kang nnti ko mai cnie...akak buatkan sekawah ea..miahahahaha :P

Yangg...kecur aku nengok ayam penyet tuh yang oiii. ngidam dah aku neh..sobsobsob :(

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow lapo tros pewot neh ehehehe

nanonano said...

aaaaaaaa pelik2nye..
seb bek aku xde ngidam mende pelik2 cmni,
klu x..
mmg mu terpakse patah blk g sane la jawabnye :p

Dakjaat™ said...

oh mee kolok my favourite.. cina punya lagi sedap la izza.. :P

chipsmore said...

umai obor-obor??
xpena try lak..sedap ea?? ;)

isha said...

terliur betul tgk makanan ni
dah la belum makan

joegrimjow said...

ahaaaaaa
seuanya banyak kaloriiiiii

~dARlee zURiS~ said...

woit!
aku dh telan air liur banyak kali nie tau.
air liur aku leleh ti camne??
huhuu...
ehh..air liur aku ke baby yg leleh??
hmmm...
;P

pwincess AJA said...

sakit jiwe japs nengok N3 neh!
arggggh!!!!
triple double i hate u k.izza cayam!!!
=PPP

Nem0 o0h Nem0 said...

sedap betul ker umai obor2 tu..nak rasa jugakk..

MiSZuE said...

menelan air liur ..
aku pose ni
hua hua hua

:: p R i n c E s S _ N :: said...

naseb bek arini aku x pose..klo x..mkn ati ok..

Faizah_Haris said...

perghhhhh????...adoilaaa sedappnyerrr...bl la nak sampai sana ek.....ishk3...tak tahannnn lapo3

Shafie said...

tak bp heran....tp.....

ayam penyet..kui3 :p

sempat curik2 mkn zie nye nasi aym? haha..klaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...