Monday, August 3, 2009

museum

otw balik ke kuching,
dalam keadaan perut yang lapar dan badan yang sangat penat
sempat lagi singgah di satu tempat
WIND CAVE @ GUA ANGIN!!

tak pasti kenapa gua itu mempunyai nama sebegitu T_T
kitorang singgah ambil-ambil gambar je
srious semua dah lembik dan lemau aje
kecuali fea lah!! haha..
fea kan always hyperactive ;porang duk penat, dia boleh melompat-lompat lagi
hehehedari kiri cepat jalan!!
haip~ merepek-repek pulak dia..
okey, dari kiri.. mummy zie, tilla, zie, fea, izza, yus (penjual burger yang sangat baik hati delivery sampai doorstep ;p)
oh~ yus neh adalah merupakan cousin kepada cik zie dan juga encik minielove this pic~~ ;D
kiki tak dapat join kitorang sebab dia ada family matters
sedaranya kahwin, kalau tak mesti lagi meriah ^_^

dah puas ambil gambar kat wind cave
kitorang pun gerak ke kuching untuk isi perut
dannn.. pergi lagi ke family cafe!!
tekalah cepat kitorang makan apa?? teka lahhhh!!!
(ek ehh.. paksa-paksa orang teka plak dia ;p)
kat family cafe neh terkenal dengan ayam penyetnya
so, kitorang semua makan ayam penyet lunch hari tu
kali kedua pergi sini, 1st time masa kami semua jadi power rangers merah tu.. ;D

lepas tu, dalam tengah hari rembang tuhh
kami meneruskan misi kembara kuching
letih woh~ nantok gileps~
tapi bukan hari-hari datang kuching kan?

next station ; museum..
tak ingat apatah nama museum nya pasal minie neh aku suh snap gambar beserta nama museum, dia snap aku beserta pintu museum sajatahukah anda saya berada di hadapan pintu masuk ke museum??
saya tidak akan menyalahkan anda jika anda jawab tidak tahu T_T

ada macam-macam dalam museum tu
dah namanya museum, ye tak? ;p
naik seram tengok tengkorak manusia
the real one eh!! dia gantung-gantung buat perhiasan pulak dalam contoh rumah panjang tu ^_^kat luar museum pun ada macam-macam
gadis-gadis neh tak kira panas terik ke apa
yang dia kira, dia nak sidai muka jugak
hahahazie dah out of mood neh
dah mereng dia duk tepi
tak larat sangat
so, aku layan fea.. fea layan aku
tilla pun dah penat time neh.. heheneh, kot-kot lah ada pulak yang tataw lagi aku kat mana masa tu kan..
saya berada di KUCHING!!









6 comments:

Shafie said...

sempat pulak fea melompat ek :p

shaf pon rs pic tu best..
pimpin tgn gitu..hehe..

aym penyet..nak!!!

MiSZuE said...

gagagaa
best ah..
nk g kuching la pasnie

haha

DrSam said...

tak pernah dengar berkenaan dengan gua angin ni. selain daripada gua, apa lagi yang menarik tentang tempat ni ye?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

posing kak jgn x posing....

Redbloodsnow said...

miahahaha..jgn ko x taw yang. special delivery tuh bile weols nk beli burger. ko kol jek, tros spai burger kat doorstep ko..lalalala

:D

sweethOneY said...

shafie ; hehe.. tu la, fea hyperactive tu!!

zue ; pegi.. pegi.. pastu giliran aku lak nk menjeles.. haha

dr sam ; tataw gak b4 neh.. dh dorang bawak singgah.. kita singgah je la.. hehe, rsnya leh mandi psl ada budak2 bawak pelampung.. hehe

ayein ; tp panas sgt woh time tu

zie ; haha.. tu la dia.. mcm hari tu lah.. aku br gedik2 nak ikut minie g beli burger.. alih2.. delivery rupanya.. hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...