Monday, August 3, 2009

jom pergi indon ^_^

hari ahad~
pukul 6.30 pagi lagi alarm semulajadi dah berbunyi
alarm apa tu korang?
mak dengan minie lahhh.. suruh bangun...!! haha
terpisat-pisat lah bangun
semangat neh! nak pergi jauh neh!!

KAMI NAK PERGI INDON!!!!
weeeeeeehuuu~~
(apakah macam excited sangat pulak? padahal indon je ;p)

hihi, actually bukan nak pergi indon betul-betul lah
pergi sempadan indon aje
kat sarikin.. tahukah anda?
kitorang pergi dua kereta..geng anak dara naik kereta tilla
geng mak dara dengan anak teruna lak naik kereta minie
hihihime and fea ^_^

lama gila tuh perjalanan nak pergi sarikin neh
lebih kurang 2 jam!!!
asyik-asyik tanya tilla, lambat lagi ke? ;p
tak sabar betul, bluwekkkkkss!!
sampai kat sarikin dalam pukul 10 kot.. kalau tak silap lahtahukah anda apa yang ada di tempat bernama sarikin ini?
haaa... kat sarikin neh jual barang-barang semua murah-murah
kat sempadan lah katakan.. ala-ala padang besar kat perlis tu lah (:
aku rambang mata tengok kain kat sini lah
chiffon dia lawa-lawa... murah-murahhhh lak tu!!panas gila taw kat sarikin neh
gila pun tak panas macam tu.. tsk..kalau anda semua nak pergi ke sarikin
pesanan penaja daripada saya ; jangan lupa bawak shades anda
jika ada payung, bawa lah bersama...
kalau boleh, sunblock tu pun pakai tebal-tebal sikit
hahaha
;p


okey~ sekarang mari kita tinggalkan cerita shopping di sarikin.

sambung di entry selepas ini
;D

stay tuned!!








7 comments:

~dARlee zURiS~ said...

nk mintak souvenir gak!
buekkk!!

pwincess AJA said...

sumpah panasssssss gileps kat sarikin...
cm keno bakar rasenye.=.=

MiSZuE said...

nak g gak!!!
:(

nanonano said...

wow mekap dia..
:p

Shafie said...

jauh perjalanan tu.
xde shades lawa cm izza nye tu r :pp

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ko sopim x chiffon kt ctu??? beshnyerr beb....

Redbloodsnow said...

aku sun burn ala² taw bile blk dr cnie. nasib baik x legam aku dibuatnyer. super panas kan yg kat ckin tuh ek...haishhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...