Sunday, August 2, 2009

main bazaar

mari kita teruskan kembara kuching di hari yang ketiga ;D
minie cuti hari neh.. yeayyyyyy!! ;D
seronok sebab minie leh bawak pergi jalan-jalan
harapkan kitorang je, kemsalam lah.. hihi

di hari jumaat yang mulia itu
kami melangkahkan kaki ke main bazaar
tahukah anda di mana terletaknya main bazaar?
ia terletak betul-betul di hadapan waterfront ye rakan-rakan
pilih.. pilih.. tataw nak beli souvenir apanasib baik orang kedai ni sporting
takde marah nak bergambar ke apa
tapi kalau dah ada signboard "no taking pictures", sila paham bahasa la kan ^_^

lama gila duduk kat main bazaar tu
berjam-jam kat situ aje
aku tak beli apa sangat pun, fea yang seronok bershopping kat stu.. hihi
HA!! aku memang adalah jakun..
first time tengok note rm50 yang baru
;p

lepas tu dalam pukul 6 lebih gerak pergi damai resort
actually nak singgah rumah family angkat aku dulu
tapi memandangkan sudah hampir maghrib,
adalah tidak sopan kan untuk pergi rumah orang..
so terus aje ke damai resort
ingatkan sempat lah nak tengok sunset, tapi melepassss );
oh, tak cerita lagi kan kenapa pergi damai resort?sebab ada Hawaiian Night!!!
neh anak mak angkat aku lah neh beriyer suruh pergi
ingatkan ada wild party ke apa ;p
miahahahahaa
rupanya dok ter'alooooooohaaaa' ajeeeekko tengokkkkk along aku tuh!!
kemain manje dia dengan aku ;p
alor cayunk~ i miss u lahhhhh!!!!!!!!

)';









5 comments:

ezaty said...

ole-ole ntok sayerp ade takkk??
ahahaha =P

Shafie said...

hawaiian night? hak3..

hoho..along z mmg manja..ngee..
takleh tgk org manja2 ni.. :pp

ye r..
mana ole2 sayep?

MiSZuE said...

alolo manje nye zie:)
aku ko x windus ka???

sentap!

hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ayokk...zue sudaa sentapp aa plakkss...

Redbloodsnow said...

pssttt...nih jek peluang aku nk manje ngan ko lah yang. to tgk senyuman aku tuh. spai ke tinga tueeeeeee...muahahahahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...