Sunday, August 2, 2009

aktiviti kekeluargaan

uih, tengok tu bila engine aku dah start..
macam tak boleh berhenti pulak dia ;p

teruskan dengan aktiviti di hari sabtu..
sabtu neh fea takde
sebab dia pergi spend masa dengan cousin dia
oh, pada yang tataw.. fea neh pun orang swak gak..
kampungnya di swak.. duk kl, tp mama asal swak

aku dengan zie berlumba-lumba tidur di siang hari sabtu tu
nikmaatttttttt woh
sebenarnya aku pening kepala.. pasal pe tah
tu yang bantai tidur aje sepanjang hari
betul-betul buat macam rumah sendiri tu namanya ;p
ahahaha
yang tak tahan, time nak makan..
mak kejut, "anak mamaaaa.. bangun mamam eh"
adehhh.. malu ai :">
hahahaha
ala yang, aku rindu mak ko pulak dah~
teringat drama menangis-nangis time nak balik tu );

kononnya sabtu tu nak pergila rumah family angkat aku
nak melawat kannnn
habis tu, kalau dah tidur ajeeee kerjanya, bila nak pergi kan?
lepas maghrib baru pergi okek! ;D
pic dengan mak hangkat takde lah pulak
pasalnya segan.. ahahaha
pastu kitorang buat rumah tu macam rumah sendiri pulak
sebab sampai rumah tu, mak ngan ayah takde..
keluar pergi satok kejap
so duduk la berborak ngan adik tu..
ke berborak sesama sendiri yang lebih neh?
hahahahapic dengan mak yang neh adalah
hehehe
eh, tak kenal ke mak shape nehhh??
haiyaaa~ neh lah mak zie.. mak sayep jugak ;p
ahaha, tak maluuuuuuuu ;">

dalam pukul 10 lebih, kitorang gerak balik
perut masing-masing dah buat konsert dah
kenyang kek lapis aje duk rumah mak hangkat aku tu ;p
ahahaha
kitorang pergi makan kat grill chicken..
nyamannnnnn tok~~!!nasi ayam dia memang sedap
curik zie punya sikit ;p
ahahahasaya yang bermuka selenga ini memakan lamb chop
yang juga superbbbbbb!!
dah la manyak plak tu.. berbaloi rm11 ;p
ahahahaa

balik rumah terus ZzZzzzz
mak dah pesan siap-siap, tidur awal..
sebab esok pagi kena bangun awal pagi..

kitorang nak pergi tempat jauhhhhhh

;D









7 comments:

lily lotus said...

alololoo..sweetnya kena kejut gitu ;)

nanonano said...

tu diaaa..
meriahhhhhhh 1 page ni ,
hihi jeles ai,
ehh baby, bukan ai sbenarnye..
lalalalala~
:p

pwincess AJA said...

mak sayeeep jugak(nak jugak.;DDD)

Shafie said...

btl2 buat cm rumah sendiri tu..huhu..
zie..nk panggil mak gak bleh? :p

MiSZuE said...

hehe mak hangkat...
best ah...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..ko ade mak angkt kt sane beb..?? perghh..lamb chop..aku x gheti mkn....

Redbloodsnow said...

hahaha..tuh ler pasal kan. aku pown ade gak dgr mak aku panggey ko gtue. nasib baik x jeles aku dgr..ceaaa..hahahaha.

a'ah ek..drama time nk balik tuh..aiiyoo. aku yg plg over kan :D..hahahaha..syyttt senyap² :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...