Saturday, August 1, 2009

kuching (:

22 JULY 2009

yeah~ my first entry for kuching trip (:
finally!! hahaha
(ku telah mendapat hidayah.. hihi)

trip ke kuching adalah berdua-duaan bersama fea..
we have an early morning flight ; 7.10 am
ada delay sikit lah, dalam 10 minit macam tu kot

safely landed at kuching airport at 9.00 am
sangat excited taw masa dah nak landing tu
cakap kat fea, "fea.. kejap je lagi kita nak jumpa zie"
takot pun yer ;p
segan? hmmm!! segan ke? hihi, tadek maknanya nak segan!
our first picture together (':
muka aku ketat aje.. haha
pasal pe? ada hal lain yang difikirkan dalam pale otak masa neh
TETTTT!! ;p
macam tak percaya dah jumpa zie
siap huha-huha seminggu lagi kan cyg?
i miss u already.. sob4

dari airport terus gerak nak pergi breakfast kat area ofis kiki
terus terjah dia ;p
kiki orangnya kecik molek aje
aku aje kot yang tinggi menggalah
zie pakai heels, aku pakai slipper pun still aku tinggi sikit
dah hye~shake hands~hugs~kiss~ dengan kiki
kitorang terus pergi breakfast kat kafe cilipadi
roti canai dia, best siotttt
sedap ahh, adeh yang..
teringat-ingat lak aku time menaip neh ;p

lepas tu, pusing-pusing pasar jap
(orang kuching panggil bandar tu pasar klo tak silap aku ;p
kalau salah, betulkan ye?)
singgah kat the spring kejap
lepas tu dok bercamwhoring kat dalam CnK
aku awal-awal lagi dah berkenan ngan heels tu
hampeh betul~
tapi tahan diri.. sampai sudah aku berjaya tidak membelinya ;p
hahaha
bukan pumps ini yang aku berkenan ;p
tapi heels ini..
takpe, mengenangkan tujuan pergi kuching bukan untuk bershopping
leave it babe!! T__________T

p/s ingatkan nak buat entry sekali harung aje semua gambar
tapi rasanya kejung kot lappy neh nanti kalau semua nak update sekaligus ;p
sikit-sikit lah eh










5 comments:

wawa said...

roti canai kt cili padi mmg t'baek la hehe

Erina Asmawani said...

izzaaa..amacam best x kuching? rase mcm xnak blik kan? waa..bestnye..nak g lagi la nnti ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bes o jmp blogger rmai2...suh zie dtg cni r plak...

Shafie said...

asl muke ketat mule2? pk pe..
ehehe..zie gak senyum cumel tu..ops kt cni pon nk puji z :P

tp izza da senyum sgt cumel :D

tggi izza cm sgt je..hehe..
ni tkt nk jumpa izza..haha

oh ya sampai kn tak..slm hug n kiss dr shaf tu? :pp

Redbloodsnow said...

haaa..aku ingat ko x nak hapdet taw. hidayah ape yg ko dpt yek..hahahaha.

tuh lah yang. ko mmg lah mengalah. tinggi same ngan tilla ko. ingatkan aku yg tggi lg dr ko..alih² keperasanan ler pulak..miahahahaha

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...