Saturday, August 1, 2009

first nite at kuching

lepas pergi the spring,
straight away balik rumah
sebelum tu, tidak dilupakan..
kitorang kena saman okek!
kerana terlupa untuk display tiket parking
haiyaaaa~ nasib baik lah rm5 aje
aku pernah kena kat kajang, rm30.. tsk

balik rumah, jumpa mak zie semua..
mula-mula panggil acik, dah lama-lama melekat mak terus ;p
hihi..
dah ada dua orang mak kat kuching (':

petang sikit, kitorang keluar pergi jumpa tilla and kikifive of us..
miss them alreadybergambar kat tugu kucing
tempat wajib neh! zie and fea
i heart them..kiki kalau bab berposing, memang terbaik ;p
hihi, pandai aje posing taw kiki neh

lepas dah puas bergambar kat tugu kucing tu,
jalan lenggang-lenggok pergi waterfront
nasib baik ada minie @ bodyguard @ photographer
hihi
kesian dia kena jaga gadis-gadis neh semua

pergi waterfront jalan-jalan cuci mata
lepas tu isi pewot
leh tahan mahal ek makanan kat situ
nescafe ice pun rm4 rasanya

destinasi seterusnya ke tun jugah and swak plaza
saja jalan-jalan aje
sebab ni kan kiranya pusat bandar
memang boleh jalan kaki je kat area situ
balik rumah malam tu
memang pengsan terus la jawabnya..








4 comments:

Shafie said...

bab2 posing mmg takbleh challenge korang...salute.. :D

mcm2 posing dorg reti ni..hehe

mmg terbaik r :p

pwincess AJA said...

ok,xjelesssssssssssh!
=PPP

:: p R i n c E s S _ N :: said...

minie sporting ok..ikut gadis2...

Redbloodsnow said...

suke aku tgk balik pic kte neh in different style. watkan aku rindu blik kat korg berdua wehh..aiiyoooo.

mising u oredi loh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...