Wednesday, July 1, 2009

mummy, i love u

(gambar diambil pada tahun lepas, jenuh kelebet cari gambar bersama mummy.. hihi
mak macam nak terpejam mata aje.. ;p)


hari ini, 1 july 2009..
merupakan hari ulang tahun kelahiran ibuku.. (:
yang ke? hihi.. yang ke 48..

aku terlupa hari neh dah 1 july rupanya
pagi tadi dahla pergi sekolah lambat
nak salam, cium pipi pun tak sempat
aku jerit dari depan je bagitaw mak dah nak gerak pergi kerja..
lepas tu dah sampai sekolah,
tengok kalendar, baru lah sedar..

ingatkan balik rumah nanti nak tampal kad kat meja solek mak..
tapi rupanya mak cuti hari neh
so, plan tidak berjalan dengan lancar ;p

tadi dalam pukul 3.30 mak call..
mak tanya still kat sekolah ke,
aku cakap lah dah nak balik dah..
mak ajak pergi kedai beli baju kurung..
ngee.. aku suka ;D
dan-dan terus aku wish happy birthday to mummy..

mak, i love u so much..
semoga dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik..
nak mak happy selalu..

sayang kat mak sangat-sangat..
u are my everything..










12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday mak izza...
hoho..mak ko cm chinese look r beb...wahh..nk sopim raye daa....

Yot | is | Yati said...

kem salam kat mak ko eh. ckp ada kawan cakap mak lawa n dia cakap hepi beday.

dia = aku la tuh

nyna said...

hepi b'day pn.khariah!
u're my everything 2
nyna syg mak jgak!
muahh2!
=D

Nem0 o0h Nem0 said...

moga pnjg umur ur mom..
aku pun lahir bulan 7.. leh geng ngan mak ko.. =p

mc'eja said...

wish happy bday kt mak ko ek...semoga pjg umur.

SwEeTFoResT said...

epy befday por your mum..moge panjang umo..

MiSZuE said...

happy befday mak...
semoge panjang umo dan murah rezeki
:P

Shafie said...

epi besday utk mak izza :)
moga sehat2 selalu n ceria2 :D

nanonano said...

hepi bday kak !

eyh nape aku pggil kak??
sbb dia sebaya ngn kak ngah aku,
kaka no.2 :p
hiks..

Bapak said...

hepi besday mak izza! semoga panjang umur dan murah rezeki.
semoga dapat menantu cepat..heheheh

gud4nothings said...

happy bufday mum!!oups..:P

lily lotus said...

cantiknya ur mom! happy birthday aunty...happy2 selalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...