Thursday, June 11, 2009

teluk chempedak

sibuk dengan wedding matters,
nak pergi berjalan-jalan kena pandai curi masa
so, lepas habis je majlis hari sabtu tu
rehat-rehat kejap.. sempat lah melelapkan mata sehingga maghrib
hihi
lepas maghrib terus siap-siap
pergi ke teluk chempedak
seronoklah pulak layan feeling tepi pantai malam-malam gini
saya memang cintakan pantai (;walau apa pun yang terjadi,
kita tak boleh tunjukkan pada orang lain yang kita neh lemah
betul tak?
so, kena selalu senyum (;saya dan nor
syg, dah setahun kita kenal kan?
last saya jumpa nor dengan na adalah bulan 7 tahun lepas
and after a year tak berjumpa, akhirnya berjumpa lagi pada tahun ni (:
adikku melayan feeling tepi pantai
bajet kalau encik L ada seronoklah tu? haha ;p
bluwek!

diorang berdua neh berat montot sungguh
aku ajak berjalan-jalan tepi pantai
haram sekor pun taknak
sudahnya jalan la sorang-sorang ;pish! macam budak kecik ;p
lalalalui~

seronok pergi duduk tepi pantai waktu malam
bulan dah la bulat dan terang (;

dalam pukul 12 lebih gerak balik ke rumah..



18 comments:

Mr Aziim said...

Bestnye dapat lepak pantai..Lagi best klu yg lepak kat pntai dengan kekasih hati..boleh jerit2 kat laut.."LAUT AKU RINDU DIA, SAMPAIKAN SALAM SAYANG KU"..(wossshhhh bunyik ombak wat background)

Mr K said...

Aku duk kuantan. TC ni slalu gak aku pergi. Tapi malam jarang la.

Kat tc ni banyak couple2 pergi. Kalau kau slow2 masuk sikit kat hutan tu pastu jumpa couple2 'practice biologi'.

kojah said...

bestnyerrrr

joegrimjow said...

pernah [pergi jugakk
hihik

Redbloodsnow said...

uiiii best jek lepaking kat pantai time mmlm mcm tuh...huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...cm x de org ke kt tc tuu...dlu aku g..rmai mat rmpit..couple2 btenggek kt ctu..uhuu....ko pon msti verangn bsama2 mr I kt ctu...hiks..lariksss...

• rOozu • said...

selalu juga ke sini wlpun bukan org pahang..

hehhe~

MiSZuE said...

huh:(
plan nk g sane sebenanye kan adehhhh
yang...bile nk jumpe ko nie ek:(

sweethOneY said...

aziim - hehee... siap de background effect tak tahan ;p

mr K - hee.. my fren pun cakap gtu gak.. kat area jambatan nak ke sana tuh kan.. tapi depan mata kitorang pun couple tu main dukung-dukung sikit pun takde malu

kojah - best best

joe - hee.. jom lah pergi lagi

zie along - besttt...

ayein - ramai.. aku yang snap tang tak ramai orang.. mat rempit tu tataw lah, tapi ade satu kumpulan laki ni duk bertenggek kat kitorang.. menyampah je, last2 kitorang blah je

DrSam said...

Duduk tepi pantai, malam-malam kalau layan dengar hempasan ombak boleh tertidur dibuai angin laut dibuatnya.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

best nyer lepak pantai teringat zaman dulu2 wakakaka

lily lotus said...

uishhh...akak takut hadap laut memalam...mcm misteri nusantara gitu...tp syokkk kena angin pantai memalam kannn ;)

she.nono said...

izza tpu!!
kte da jmpe la wedding chika ari tu.
hahahah

lpe la 2.
n lpe jgak nk amek pic wedding tuh.
adess...
tape2
next year dtg lgi yer (:
comel btol bdak men pasir tuh.
hahah

Lily.Lulu said...

dah lama x pergi sini
teluk cempedak yg pemes ni
:D

memalam layan laut
sangat syiokkk
sejuk aje
:)

-N e Y r A- said...

my fav place. bcoz i live in kuantan. of coz lah ske lepak sni. tgk bulan bintang. kalau waktu siang lak lepak2 ngan kwn. ske lepak lps abes waktu skolah dlu.

sweethOneY said...

roozu - yeke? duk mana?

zue cayam - aa, ko lah yang.. meh la dtg sni ):

drsam - aah.. seronok sgt duk tepi pantai malam-malam..

mama aqil - hehe.. ni mst suka lepak pantai gak kan..

kak lily - hehe.. tp pantai teluk chempedak neh sampai subuh ramai lagi orang kak (:

tak takotnya.. hihi

nono busuk - aah la syg! kte lupa dah jumpa hari tu masa wedding chika (: hihi
amboi, lambatnya lagi tahun depan yang..

kak lily - hihi, best kan kak layan pantai malam-malam.. seronok je (:

neyra - owh.. u orang kuantan ke (: seronok lepak tc neh..

-N e Y r A- said...

hahaha. i duk kuantan ni pun tak gi TC dah. hahahaha

Nem0 o0h Nem0 said...

aku pun suka kan pantai,tp kt kl ni ade pantai dalam jek..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...